fbpx

Υιοθέτησε και εσύ το στιλ του Μπακογιάννη

Ο Κώστας Μπακογιάννης αν και ήταν ήδη γνωστός στον κόσμο, καθώς προέρχεται από μια πολιτική οικογένεια, είδε τις «μετοχές» του να ανεβαίνουν από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντα του Δήμου Αθηναίων.

Αναλαμβάνοντας πλήρως τα καθήκοντά του δημάρχου από την 1η Σεπτεμβρίου, οι δημόσιες εμφανίσεις του έχουν πληθύνει, γεγονός που μας έκανε να τον παρατηρήσουμε λίγο παραπάνω.

Οι στιλιστικές του επιλογές

Αν και είναι 42 ετών και πατέρας τεσσάρων παιδιών, το στυλ του παραπέμπει σε πιο νεανικό. Σπάνια ντύνεται πολύ επίσημα με κουστούμι και γραβάτα, με την τελευταία φορά να είναι εκείνη της ορκωμοσίας του ως Δήμαρχος Αθηναίων. Εκεί τον είχαμε δει με ένα κλασικό σκούρο μπλε κουστούμι, όπου «έσπαγε» χρωματικά με μια μπορντό γραβάτα.

 

Ωστόσο, ο κ. Μπακογιάννης συνήθως είναι πιο λιτός στις στιλιστικές του επιλογές. Δε γνωρίζουμε αν είναι κάποιο επικοινωνιακό τρικ, για να φαίνεται πιο προσιτός στους πολίτες με το νέο ρόλο που έχει αναλάβει, αλλά έχουμε να ομολογήσουμε ότι του πηγαίνει αρκετά.

Φορώντας κατά κύριο λόγο μονόχρωμα πουκάμισα χωρίς γραβάτα και σακάκι, δείχνει σαν τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας. Ενώ το ξεκούμπωτο πουκάμισο που έχουμε προσέξει αρκετές φορές δείχνει πως δεν τον νοιάζει να κρατήσει τους τύπους και τις επισημότητες.

Άλλοτε φορώντας ένα τζιν με μια απλή μπλούζα, αναλαμβάνει το ρόλο του οικογενειάρχη σε εξορμήσεις με την οικογένεια του. Ένας ρόλος που όπως φαίνεται του ταιριάζει «γάντι».

Παράλληλα, τα γυαλιά μυωπίας που ενίοτε φοράει ή τα αφήνει να κρέμονται από το πουκάμισο του, του δίνουν έναν πιο σοφιστικέ και χαλαρό ύφος, παρά την αυστηρότητα που έχουν οι πολιτικοί στην πλειονότητά τους.

Δεν έχει προβεί ποτέ σε ακραία ντυσίματα με έντονους χρωματικούς συνδυασμούς, ενώ τα περισσότερα ρούχα του κ. Μπακογιάννη είναι μονόχρωμα.

Πηγή: news2u.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μηχανή: Έτσι, θα πλύνεις σωστά τη μεγάλη σου αγάπη

Η μοτοσυκλέτα είναι η μεγαλύτερη αγάπη του άντρα. Με αυτήν μπορεί να «ρίξει»  μια γυναίκα. Βλέπετε, πολλές γυναίκες ελκύονται από τους άντρες που οδηγούν...

Έρευνα: Οι απαισιόδοξοι πεθαίνουν νωρίτερα από τους αισιόδοξους ανθρώπους

Δύο χρόνια κατά μέσον όρον είναι η διαφορά στη διάρκεια του βίου ανάμεσα σε αισιόδοξους και απαισιόδοξους. Οι πρώτοι ζουν περισσότερο, ενώ οι δεύτεροι απλώς...

Μήλος: Το «διαμάντι» των Κυκλάδων (pics)

Η Μήλος είναι ένα ηφαιστειακό ελληνικό νησί στο Αιγαίο Πέλαγος, βόρεια του Κρητικού πελάγους με έντονο γεωμορφολογικό και ιστορικό ενδιαφέρον. Λέγεται ότι το όνομά του...

Τσιπούρα στη λαδόκολλα

Πολλών ειδών ψάρια, διαφορετικές παραλλαγές στο τρόπο μαγειρέματος τους. Η τσιπούρα στη λαδόκολλα είναι μια συνταγή εύκολη, υγιεινή και ταυτόχρονα πολύ ελαφριά για όσους...

Με ποια φρούτα θα «χτίσεις» μυς

Το όνειρο των περισσοτέρων από εμάς είναι οι καλογυμνασμένοι μυς. Μάλιστα, «χτυπιόμαστε» πολλές ώρες στη γυμναστική για να έχουμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Ανεξάρτητα από το...