Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Το στυλ ενός νεαρού πολιτικού

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον πολιτικό στίβο, όχι μόνο για τις τοποθετήσεις του, αλλά και για το παρουσιαστικό του.

Γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο στις 19 Απριλίου 1987 και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ η καταγωγή του είναι από το Βόλο και την Κρήτη.

Έχει πτυχίο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ το μεταπτυχιακό του το έκανε πάνω στη στρατηγική επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολέγιο της Αθήνας.

Πριν ακολουθήσει πολιτική καριέρα είχε εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του μάρκετινγκ. Υπήρξε για επτά μήνες campaign trainer στο International Republican Institute, και εργάστηκε ως συνιδρυτής των Transatlantic Youth Summit και BrainGain για την επιστροφή των νέων στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Μάλιστα, το 2017, το διεθνές περιοδικό Forbes τον επέλεξε στους 30 νέους κάτω των 30 ετών με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη, στην κατηγορία Law & Policy. Σπουδαία διάκριση για το νεαρό της ηλικίας του.

Η παρουσία του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Είναι νέος, έξυπνος, αλλά και με μια όμορφη εμφάνιση.

Δεν θα σταθούμε στις πολιτικές του πεποιθήσεις, αλλά στις στιλιστικές του επιλογές, που χαρακτηρίζονται ως κλασικές.

Πάντα περιποιημένος και ντυμένος στην «τρίχα», ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης παραδίδει μαθήματα στιλ στους νεότερους.

Αξιοπρόσεχτη ήταν η εμφάνιση του με τα sneakers All Star στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, ως πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Σημειώνεται ότι είναι ο νεότερος εκλεγμένος Πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ.

Λιτός, χωρίς πολύ «θόρυβο» στο ντύσιμο του, συνδυάζει το casual με το επίσημο στιλ, έχοντας μεγάλη άνεση, ενώ κατά κύριο λόγο προτιμά αποχρώσεις του μπλε.

Χωρίς εκκεντρικότητες και επιτηδευμένα looks καταφέρνει να φαίνεται το παιδί της διπλανής πόρτας, που δεν προσπαθεί και πολύ για να εντυπωσιάσει.

 Και το καταφέρνει πολύ καλά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε ποια φυτά καθαρίζουν την ατμόσφαιρα

Τα φυτά μέσα στο σπίτι εκτός από ομορφιά προσφέρουν και έναν άλλον αέρα ανανέωσης της ατμόσφαιρας. Όλοι ξέρουμε πως το να έχουμε καθαρό αέρα...

Βαρουφάκης: Το πολιτικό πρόσωπο με το αμφιλεγόμενο στιλ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποτελεί ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, τόσο για τις πολιτικές του προτάσεις, όσο και για το εκκεντρικό του στιλ. Γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1961...

Ενδυματολογικά λάθη που πρέπει να προσέξεις

Οι περισσότεροι από εμάς φοράμε ότι βρούμε μπροστά μας και φεύγουμε από το σπίτι. Αυτό συμβαίνει είτε επειδή δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο είτε...

Ο chef Στέφανος Καριοφύλλης προτείνει liguine με γαρίδες και τριαντάφυλλα

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, και οι γυναίκες εκτιμούν όταν ο άνδρας μπει στη διαδικασία να μαγειρέψει κάτι για εκείνες. Ο Στέφανος Καριοφύλλης προτείνει...

Αυτά είναι τα καλύτερα ξυλώδη αντρικά αρώματα

Τα αρώματα είναι το φετίχ των περισσοτέρων.  Όλο το χρόνο, χειμώνα- καλοκαίρι, δεν βγαίνουμε έξω αν δεν έχουμε βάλει το άρωμα μας. Οι βάσεις των...