Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Το στυλ ενός νεαρού πολιτικού

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον πολιτικό στίβο, όχι μόνο για τις τοποθετήσεις του, αλλά και για το παρουσιαστικό του.

Γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο στις 19 Απριλίου 1987 και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ η καταγωγή του είναι από το Βόλο και την Κρήτη.

Έχει πτυχίο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ το μεταπτυχιακό του το έκανε πάνω στη στρατηγική επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολέγιο της Αθήνας.

Πριν ακολουθήσει πολιτική καριέρα είχε εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του μάρκετινγκ. Υπήρξε για επτά μήνες campaign trainer στο International Republican Institute, και εργάστηκε ως συνιδρυτής των Transatlantic Youth Summit και BrainGain για την επιστροφή των νέων στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Μάλιστα, το 2017, το διεθνές περιοδικό Forbes τον επέλεξε στους 30 νέους κάτω των 30 ετών με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη, στην κατηγορία Law & Policy. Σπουδαία διάκριση για το νεαρό της ηλικίας του.

Η παρουσία του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Είναι νέος, έξυπνος, αλλά και με μια όμορφη εμφάνιση.

Δεν θα σταθούμε στις πολιτικές του πεποιθήσεις, αλλά στις στιλιστικές του επιλογές, που χαρακτηρίζονται ως κλασικές.

Πάντα περιποιημένος και ντυμένος στην «τρίχα», ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης παραδίδει μαθήματα στιλ στους νεότερους.

Αξιοπρόσεχτη ήταν η εμφάνιση του με τα sneakers All Star στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, ως πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Σημειώνεται ότι είναι ο νεότερος εκλεγμένος Πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ.

Λιτός, χωρίς πολύ «θόρυβο» στο ντύσιμο του, συνδυάζει το casual με το επίσημο στιλ, έχοντας μεγάλη άνεση, ενώ κατά κύριο λόγο προτιμά αποχρώσεις του μπλε.

Χωρίς εκκεντρικότητες και επιτηδευμένα looks καταφέρνει να φαίνεται το παιδί της διπλανής πόρτας, που δεν προσπαθεί και πολύ για να εντυπωσιάσει.

 Και το καταφέρνει πολύ καλά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δες ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να τη χωρίσεις

Ένας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος, ειδικά αν είμαστε σε μακροχρόνια σχέση και έχουμε περάσει με τη σύντροφό μας πολλές στιγμές που στάθηκαν αφορμή για...

Πρόσεχε τι τρως ανάλογα με την ηλικία σου

Η διατροφή είναι από τους πιο βασικούς παράγοντες μιας υγιεινής ζωής. Αυτό το παίρνουμε σαν δεδομένο και πρέπει να τηρείται κατά γράμμα. Λόγω των πολλών...

Πως θα περιποιηθείς σωστά τις μασχάλες σου

Οι μασχάλες είναι από τα σημεία του σώματος που, όπως και όλα τ' άλλα θέλουν την περιποίησή τους. Πολλοί, αποφεύγουν να ασχοληθούν με αυτή...

Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η ορθόδρομη πορεία του Κρόνου;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η ορθόδρομη πορεία του Κρόνου στις 29 Σεπτεμβρίου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις. Κριός Κριέ, το...

Εξαφανίστε το λίπος με τρεις ασκήσεις σε λίγα λεπτά

Όλοι επιθυμούμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να χάσουμε το περιττό λίπος. Θέλουμε το σώμα μας να είναι σφριγηλό, σφιχτό και να μπορούμε να καμαρώνουμε...