Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Το στυλ ενός νεαρού πολιτικού

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον πολιτικό στίβο, όχι μόνο για τις τοποθετήσεις του, αλλά και για το παρουσιαστικό του.

Γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο στις 19 Απριλίου 1987 και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ η καταγωγή του είναι από το Βόλο και την Κρήτη.

Έχει πτυχίο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ το μεταπτυχιακό του το έκανε πάνω στη στρατηγική επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολέγιο της Αθήνας.

Πριν ακολουθήσει πολιτική καριέρα είχε εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του μάρκετινγκ. Υπήρξε για επτά μήνες campaign trainer στο International Republican Institute, και εργάστηκε ως συνιδρυτής των Transatlantic Youth Summit και BrainGain για την επιστροφή των νέων στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Μάλιστα, το 2017, το διεθνές περιοδικό Forbes τον επέλεξε στους 30 νέους κάτω των 30 ετών με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη, στην κατηγορία Law & Policy. Σπουδαία διάκριση για το νεαρό της ηλικίας του.

Η παρουσία του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Είναι νέος, έξυπνος, αλλά και με μια όμορφη εμφάνιση.

Δεν θα σταθούμε στις πολιτικές του πεποιθήσεις, αλλά στις στιλιστικές του επιλογές, που χαρακτηρίζονται ως κλασικές.

Πάντα περιποιημένος και ντυμένος στην «τρίχα», ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης παραδίδει μαθήματα στιλ στους νεότερους.

Αξιοπρόσεχτη ήταν η εμφάνιση του με τα sneakers All Star στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, ως πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Σημειώνεται ότι είναι ο νεότερος εκλεγμένος Πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ.

Λιτός, χωρίς πολύ «θόρυβο» στο ντύσιμο του, συνδυάζει το casual με το επίσημο στιλ, έχοντας μεγάλη άνεση, ενώ κατά κύριο λόγο προτιμά αποχρώσεις του μπλε.

Χωρίς εκκεντρικότητες και επιτηδευμένα looks καταφέρνει να φαίνεται το παιδί της διπλανής πόρτας, που δεν προσπαθεί και πολύ για να εντυπωσιάσει.

 Και το καταφέρνει πολύ καλά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παγωτίνια με χουρμάδες

Καλοκαίρι και παγωτό πάνε μαζί. Και ποιος λέει όχι σε αυτή το γλυκό πειρασμό; Με σιγουριά σας λέμε, ότι κανείς δεν αντιστέκεται. Παγωτά βρίσκουμε παντού, αλλά...

Η FCA στηρίζει το «Save the Children»

Οι σχεδιαστές της Fiat Chrysler Automobiles πιάνουν τα μολύβια τους για να βοηθήσουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη Η FCA στέκεται στο πλευρό των...

Τρέλανέ την μόνο με 7 τρόπους

Συχνά οι άνδρες αναρωτιούνται πώς θα κάνουν μια γυναίκα να τους θέλει σαν... τρελή! Η αλήθεια είναι ότι το να «τρελάνετε» μια γυναίκα δεν είναι...

Πως θα αντιμετωπίσεις τον ιδρώτα

Ο ιδρώτας είναι ένα από θέματα που καλούμαστε ν' αντιμετωπίσουμε, ειδικά τις μέρες που διανύουμε, αφού οι υψηλές θερμοκρασίες. Δεν είναι μόνο ότι ο ιδρώτας...

Έχεις αναλογιστεί πόσο χρόνο περνάς στη τουαλέτα;

Οι άντρες έχουμε τη συνήθεια να μπαίνουμε στην τουαλέτα και να καθόμαστε με τις ώρες. Κάποιοι ασχολούνται με το κινητό τους στέλνοντας μηνύματα ή παίζοντας...