fbpx

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Το στυλ ενός νεαρού πολιτικού

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον πολιτικό στίβο, όχι μόνο για τις τοποθετήσεις του, αλλά και για το παρουσιαστικό του.

Γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο στις 19 Απριλίου 1987 και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ η καταγωγή του είναι από το Βόλο και την Κρήτη.

Έχει πτυχίο από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ το μεταπτυχιακό του το έκανε πάνω στη στρατηγική επικοινωνία στο Αμερικάνικο Κολέγιο της Αθήνας.

Πριν ακολουθήσει πολιτική καριέρα είχε εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του μάρκετινγκ. Υπήρξε για επτά μήνες campaign trainer στο International Republican Institute, και εργάστηκε ως συνιδρυτής των Transatlantic Youth Summit και BrainGain για την επιστροφή των νέων στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.

Μάλιστα, το 2017, το διεθνές περιοδικό Forbes τον επέλεξε στους 30 νέους κάτω των 30 ετών με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπη, στην κατηγορία Law & Policy. Σπουδαία διάκριση για το νεαρό της ηλικίας του.

Η παρουσία του δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Είναι νέος, έξυπνος, αλλά και με μια όμορφη εμφάνιση.

Δεν θα σταθούμε στις πολιτικές του πεποιθήσεις, αλλά στις στιλιστικές του επιλογές, που χαρακτηρίζονται ως κλασικές.

Πάντα περιποιημένος και ντυμένος στην «τρίχα», ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης παραδίδει μαθήματα στιλ στους νεότερους.

Αξιοπρόσεχτη ήταν η εμφάνιση του με τα sneakers All Star στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ, ως πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Σημειώνεται ότι είναι ο νεότερος εκλεγμένος Πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ.

Λιτός, χωρίς πολύ «θόρυβο» στο ντύσιμο του, συνδυάζει το casual με το επίσημο στιλ, έχοντας μεγάλη άνεση, ενώ κατά κύριο λόγο προτιμά αποχρώσεις του μπλε.

Χωρίς εκκεντρικότητες και επιτηδευμένα looks καταφέρνει να φαίνεται το παιδί της διπλανής πόρτας, που δεν προσπαθεί και πολύ για να εντυπωσιάσει.

 Και το καταφέρνει πολύ καλά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως να ρίξεις την κοιλιά χωρίς να τρως λιγότερο

Η κοιλιά είναι αυτό που μας βασανίζει όλους. Όσοι την έχουμε θέλουμε ν΄απαλλαγούμε από αυτή για πολλούς λόγους. Δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά δεν...

Συνταγή για κοτοσαλάτα

Όσοι αποφεύγουν τα βαριά και θέλουν κάτι σε light, η κοτοσαλάτα είναι κατάλληλη για ένα ελαφρύ γεύμα. Μπορεί, ακόμα να σερβιριστεί σαν ορεκτικό, ανοίγοντας σας...

Έχεις σκύλο; Πρόσεχε πως του μιλάς, γιατί σε καταλαβαίνει

Όσοι έχουν σκύλο, ξέρουν τι σημαίνει δέσμευση αλλά ταυτόχρονα και ευτυχία. Ο σκύλος, δικαίως έχει χαρακτηριστεί σαν τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, αφού ποτέ...

Δες γιατί πρέπει να εντάξεις τον λιναρόσπορο στη διατροφή σου

Πολλοί τον χαρακτηρίζουν σαν μία από τις πιο ισχυρές φυτικές τροφές. Και αυτό, γιατί έχει κάποια στοιχεία που είναι ωφέλιμα για την υγεία μας. Ο...

Paris Hilton: Η «χρυσή» κληρονόμος με το Barbie look

Η Paris Hilton θα μπορούσε να είναι η ιδανική σύντροφος για πολλούς από εμάς, αφού και ωραία είναι και εκατομμυριούχος. Ωστόσο, ποιος θ' άντεχε το...