Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εκσυγχρονίσει το στιλ του τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα από την περίοδο που αγωνιζόταν για την κατάκτηση της πρωθυπουργίας.

Οι στιλιστικές του επιλογές αν και παραμένουν κλασικές, φαίνονται πιο μοντέρνες. Οι αποχρώσεις που επιλέγει κυμαίνονται σε τόνους μπλε, γκρι και μαύρου, όπως των περισσότερων προσώπων που ασχολούνται με τα πολιτικά δρώμενα.

Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός ντύνεται πάντα επίσημα με κουστούμι και γραβάτα και όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες επιλέγει ένα πιο casual ντύσιμο με ένα chino παντελόνι και ένα απλό πουκάμισο. Μια τέτοια εμφάνιση ήταν και εκείνη στο νησί της Σαντορίνης με το άνοιγμα του τουρισμού στη χώρα μας, όπου ξεναγήθηκε στο νησί φορώντας ένα μπεζ παντελόνι με ένα γαλάζιο πουκάμισο, προφανώς λόγω της υψηλής θερμοκρασίας.

Παρ΄όλα αυτά, σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις σε διεθνή μέσα, όπως και στα διαγγέλματα του είναι πάντα κομψός, όπως αρμόζει σε έναν άνθρωπο που κατέχει το πρωθυπουργικό αξίωμα.

Μητσοτάκης

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τρέφει μια μεγάλη αγάπη για τις αθλητικές δραστηριότητες, και πιο συγκεκριμένα για το τρέξιμο. Στον ελεύθερο του χρόνο επιλέγει να αθλείται με το γιο του Κωνσταντίνο.

 

Ακόμα και στις εξορμήσεις που κάνει με την οικογένεια του, φαίνεται πως είναι ένας κανονικός οικογενειάρχης, ντυμένος κομψά μεν, καθημερινά δε.

Μητσοτάκης

Επιπλέον, μια σημαντική αλλαγή στην εμφάνιση του ήταν και αυτή στα μαλλιά του. Τα τελευταία χρόνια ο πρωθυπουργός έχει υιοθετήσει τη χωρίστρα, ενώ παλιότερα τα μαλλιά του ήταν θα λέγαμε λίγο «ατίθασα».

Μητσοτάκης

Ωστόσο, ακόμα και με ατημέλητο-αξύριστο look, αποτελεί μια επιβλητική και συνάμα προσιτή παρουσία στο χώρο.

Μητσοτάκης


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ MENSNEWS ΣΤΟ INSTAGRAM