Τι μούσι σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Εάν είσαι από εκείνους που έχεις μούσι, γιατί το θεωρείς γοητεία, τότε σίγουρα θα ξέρεις τι σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου.

Αν πάλι είσαι από αυτούς που δεν έχουν και θέλεις να αποκτήσεις, αλλά δεν ξέρεις τι στυλ σου ταιριάζει, να ξέρεις ότι υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του προσώπου σου που θα πρέπει να τονιστούν.

Ένας εκ των κορυφαίων μπαρμπέρηδων της Νέας Υόρκης, Tanner Hanley το εξηγεί, οπότε δώσε βάση.

«Τα γένια θα πρέπει να το τονίζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου και όχι να τα κρύβουν».

«Είναι σημαντικό να ξέρεις το σχήμα του προσώπου σου και μετά μπορείς να βρεις το μούσι ή το μουστάκι που σου ταιριάζει».

 

ΟΒΑΛ

Αν έχεις το προνόμιο να έχεις γεννηθεί με ένα οβάλ πρόσωπο, όπως ο George Clooney, πρέπει να θεωρείς τον αυτό σου τυχερό καθώς μπορείς να υιοθετήσεις τα περισσότερα στυλ, από το μουστάκι μέχρι μούσι, ακόμα και μακρύ. Απλά, φρόντισε να κρατάς απαλή την περιοχή γύρω από τα ζυγωματικά.

 

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ

Στα στρογγυλά πρόσωπα, όπως του Zach Galifianakis, ο στόχος είναι να προσθέσεις μήκος, κρατώντας καθαρές τις πλαϊνές πλευρές. Ένα τέτοιο μούσι ταιριάζει ιδανικά με μαλλιά που έχουν όγκο στο πάνω μέρος και εννοείται καθαρό σβέρκο.

 

ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΟ

Αν το πρόσωπό σου έχει σχήμα σαν αυτό του David Becham τότε θα σου ταίριαζε ένα κοντό, γεμάτο μούσι, που βοηθά να τονιστεί το τετράγωνο  πρόσωπό σου. Γοητευτικό θα ήταν επίσης ένα μουστάκι ή συνδυασμός του με λίγο μουσάκι στο πηγούνι, αλλά μη ξεχνάς σε αυτή τη περίπτωση ότι πρέπει να διατηρείς καθαρό το λαιμό και τη γραμμή γύρω από το σαγόνι.

 

ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Σε αυτό τον τύπο προσώπου στόχος είναι να έχεις πάντα τρίχες στο πηγούνι. Θα ταίριαζε ένα κοντό φουλ μούσι ή μουστάκι με λίγο μούσι για να φαίνεται λίγο πιο πλατύ το πηγούνι και να ισορροπεί με τα ζυγωματικά.

 

ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ

Για να δείχνουν ισορροπημένα το μέτωπο και το σαγόνι σου, άσε ένα κοντό μούσι και κράτα καθαρό τον λαιμό και την περιοχή του σαγονιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί το αγριέλαιο είναι το νέο superfood;

Πολλοί θεωρούν πως το αγριέλαιο που έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα είναι το νέο superfood και δεν κάνουν καθόλου λάθος. Παράγεται από αγριελιές της...

Ποδηλασία: Δε φαντάζεσαι τι οφέλη κρύβει

Η γυμναστική έχει γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητας μας και πολλοί την έχουν συνδυάσει με το γυμναστήριο,  αν αναλογιστούμε ότι εκεί βρίσκουμε ότι όργανα...

3 φυτά εσωτερικού χώρου για τη κουζίνα μας

Η διακόσμηση ενός σπιτιού είναι για πολλούς μια ευχάριστη διαδικασία. Στην διακόσμηση συμπεριλαμβάνονται και τα φυτά εσωτερικού χώρου. Μπορούμε να τα τοποθετήσουμε σε όλους τους...

Κόβεσαι στο ξύρισμα; Δες πως θα σταματήσεις την αιμορραγία

Δεν υπάρχει άντρας που να ξυρίζεται με το παραδοσιακό τρόπο και να μην έχει κοπεί. Όλοι την έχουμε πατήσει όσο προσεκτικοί κι αν είμαστε. Εκτός...

Ο chef Στέφανος Καριοφύλλης προτείνει liguine με γαρίδες και τριαντάφυλλα

Ο έρωτας περνάει από το στομάχι, και οι γυναίκες εκτιμούν όταν ο άνδρας μπει στη διαδικασία να μαγειρέψει κάτι για εκείνες. Ο Στέφανος Καριοφύλλης προτείνει...