Ray-Ban: Όσα πρέπει να προσέξεις για την αυθεντικότητά τους

Τα γυαλιά ηλίου Ray-Ban είναι από τα πιο στιλάτα και διαχρονικά που κυκλοφορούν στην αγορά εδώ και χρόνια.

Είναι από τα γυαλιά που πηγαίνουν σχεδόν σε όλους και γι’ αυτό έχουν μεγάλη ζήτηση.

Όμως, η επιλογή τους πρέπει να γίνεται προσεκτικά, καθώς κυκλοφορούν στην αγορά γυαλιά «μαϊμού» τύπου ray-ban, τα οποία στην πραγματικότητα είναι απομίμηση και δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις.

Πως όμως μπορούμε να διακρίνουμε τα αυθεντικά γυαλιά ηλίου από την απομίμηση;

Υπάρχουν «σημάδια» που θα πρέπει να προσέξετε για την αγορά των αυθεντικών γυαλιών Ray ban, για να μη πετάξετε τα λεφτά σας άδικα.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Τα αυθεντικά γυαλιά περιλαμβάνουν το κουτί τους ,το πανάκι καθαρισμού και το βιβλιαράκι αυθεντικότητας. Αν διαπιστώσετε ότι κάτι από αυτά λείπει τότε δεν είναι γνήσια.

Ακόμα και αν όλα αυτά είναι εκεί θα πρέπει να προσέξετε τα εξής:

  • Το λογότυπο στη μπροστινή πλευρά του κουτιού είναι σε χαμηλής ποιότητας εκτύπωση και μπορεί να φύγει με το δάχτυλό σας.
  • Δεν υπάρχει αυτοκόλλητο στα πλάγια του κουτιού, με πληροφορίες σχετικά με το κατασκευαστή και το μοντέλο των γυαλιών ηλίου.
  • Δεν υπάρχει λογότυπο στη θήκη. Το λογότυπο πρέπει να λέει: 100% UV προστασία- Ray Ban- γυαλιά ηλίου από Luxoticca ή κάτι παρόμοιο.
  • Δεν υπάρχει λογότυπο στη θήκη- όλα τα γνήσια γυαλιά έχουν ένα κόκκινο λογότυπο.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΓΥΑΛΙΩΝ

Θα πρέπει να υπάρχει ένας κωδικός στο εσωτερικό αριστερό μέρος, προσδιορίζοντας τον αριθμό και το χρώμα του μοντέλου. Ο κωδικός αρχίζει πάντα με τα γράμματα RB και τέσσερα ψηφία, ακολουθούμενα από περισσότερους αριθμούς και γράμματα. Για να βεβαιωθείτε ότι τα γυαλιά είναι γνήσια μπορείτε να ελέγξετε τον κωδικό στην ιστοσελίδα της Ray-ban: www.ray-ban.com.

Όταν κοιτάξετε το εσωτερικό δεξί μέρος, αναζητήστε τη φράση «Made in Italy» ή «handmade in Italy» ή για γράμματα CE. Εάν τα γυαλιά που αγοράζετε είναι με συνταγή, η εσωτερική δεξιά πλευρά, θα έχει ένα μόνο λογότυπο.

 

ΦΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΦΑΚΩΝ

Τα γνήσια γυαλιά θα πρέπει να έχουν ένα λογότυπο πάνω τους. Τα μαξιλάρια μύτης έχουν ανάγλυφο λογότυπο, ενώ οι φακοί έχουν είτε το λογότυπο στο δεξί- γυαλιά ηλίου- φακό, είτε στον αριστερό φακό- πλαστικά γυαλιά συνταγής.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ

Αυτό είναι κάτι που εξυπακούεται. Και θυμηθείτε πως όταν η τιμή φαίνεται να είναι εξαιρετικά καλή, κάτι δεν πάει καλά. Πιθανόν να είναι ψεύτικα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζώδια: Τι θα σου συμβεί με την ανάδρομη Αφροδίτη;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πως μας επηρεάζει ανάδρομη Αφροδίτη; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις. Κριός Κριέ, η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στους Διδύμους,...

Γιατί ερωτευόμαστε γυναίκες από τη δουλειά μας;

Τελικά οι ταινίες είναι αντικατοπτρισμός της πραγματικότητας. Βλέπεις σε ρομαντικές ταινίες τον πρωταγωνιστή να ερωτεύεται κεραυνοβόλα την συμπρωταγωνίστρια του, η οποία τις περισσότερες φορές...

Sex: Οι στάσεις που θα σε απαλλάξουν από το στρες

Το σεξ ή μπορεί να μας αγχώσει ή να λειτουργήσει σαν καταπραϋντικό και να μας βοηθήσει στο να απαλλαγούμε από το άγχος της καθημερινότητας. Αυτό...

Ποιες τροφές καταστρέφουν την τεστοστερόνη

Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός πως τα υψηλά, υγιή επίπεδα τεστοστερόνης είναι ζωτικής σημασίας για την ευτυχία σας ως άντρας. Η χαμηλή τεστοστερόνη έχει συνδεθεί...

Εξωτική φρουτοσαλάτα με μάνγκο, βατόμουρα και ακτινίδια

Μια καλοκαιρινή πανδαισία φρούτων είναι ότι πρέπει για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Αγαπημένα φρούτα, όπως το μάνγκο, τα βατόμουρα και τα ακτινίδια, δημιουργούν έναν...