Ray-Ban: Όσα πρέπει να προσέξεις για την αυθεντικότητά τους

Τα γυαλιά ηλίου Ray-Ban είναι από τα πιο στιλάτα και διαχρονικά που κυκλοφορούν στην αγορά εδώ και χρόνια.

Είναι από τα γυαλιά που πηγαίνουν σχεδόν σε όλους και γι’ αυτό έχουν μεγάλη ζήτηση.

Όμως, η επιλογή τους πρέπει να γίνεται προσεκτικά, καθώς κυκλοφορούν στην αγορά γυαλιά «μαϊμού» τύπου ray-ban, τα οποία στην πραγματικότητα είναι απομίμηση και δύσκολα μπορείς να ξεχωρίσεις.

Πως όμως μπορούμε να διακρίνουμε τα αυθεντικά γυαλιά ηλίου από την απομίμηση;

Υπάρχουν «σημάδια» που θα πρέπει να προσέξετε για την αγορά των αυθεντικών γυαλιών Ray ban, για να μη πετάξετε τα λεφτά σας άδικα.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Τα αυθεντικά γυαλιά περιλαμβάνουν το κουτί τους ,το πανάκι καθαρισμού και το βιβλιαράκι αυθεντικότητας. Αν διαπιστώσετε ότι κάτι από αυτά λείπει τότε δεν είναι γνήσια.

Ακόμα και αν όλα αυτά είναι εκεί θα πρέπει να προσέξετε τα εξής:

  • Το λογότυπο στη μπροστινή πλευρά του κουτιού είναι σε χαμηλής ποιότητας εκτύπωση και μπορεί να φύγει με το δάχτυλό σας.
  • Δεν υπάρχει αυτοκόλλητο στα πλάγια του κουτιού, με πληροφορίες σχετικά με το κατασκευαστή και το μοντέλο των γυαλιών ηλίου.
  • Δεν υπάρχει λογότυπο στη θήκη. Το λογότυπο πρέπει να λέει: 100% UV προστασία- Ray Ban- γυαλιά ηλίου από Luxoticca ή κάτι παρόμοιο.
  • Δεν υπάρχει λογότυπο στη θήκη- όλα τα γνήσια γυαλιά έχουν ένα κόκκινο λογότυπο.

ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΓΥΑΛΙΩΝ

Θα πρέπει να υπάρχει ένας κωδικός στο εσωτερικό αριστερό μέρος, προσδιορίζοντας τον αριθμό και το χρώμα του μοντέλου. Ο κωδικός αρχίζει πάντα με τα γράμματα RB και τέσσερα ψηφία, ακολουθούμενα από περισσότερους αριθμούς και γράμματα. Για να βεβαιωθείτε ότι τα γυαλιά είναι γνήσια μπορείτε να ελέγξετε τον κωδικό στην ιστοσελίδα της Ray-ban: www.ray-ban.com.

Όταν κοιτάξετε το εσωτερικό δεξί μέρος, αναζητήστε τη φράση «Made in Italy» ή «handmade in Italy» ή για γράμματα CE. Εάν τα γυαλιά που αγοράζετε είναι με συνταγή, η εσωτερική δεξιά πλευρά, θα έχει ένα μόνο λογότυπο.

 

ΦΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΦΑΚΩΝ

Τα γνήσια γυαλιά θα πρέπει να έχουν ένα λογότυπο πάνω τους. Τα μαξιλάρια μύτης έχουν ανάγλυφο λογότυπο, ενώ οι φακοί έχουν είτε το λογότυπο στο δεξί- γυαλιά ηλίου- φακό, είτε στον αριστερό φακό- πλαστικά γυαλιά συνταγής.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ

Αυτό είναι κάτι που εξυπακούεται. Και θυμηθείτε πως όταν η τιμή φαίνεται να είναι εξαιρετικά καλή, κάτι δεν πάει καλά. Πιθανόν να είναι ψεύτικα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το σεξ στο αυτοκίνητο

Το έχουμε δει σε ταινίες και κάποιοι το έχουν δοκιμάσει για να ξεφύγουν από τα τετριμμένα και να απολαύσουν μια διαφορετική εμπειρία στο σεξ. Γιατί...

Βασικά λάθη που κάνουμε στην κατανάλωση πρωτεΐνης

Η πρωτεΐνη είναι από τα βασικά στοιχεία μιας ισορροπημένης διατροφής. Στην περίπτωση που γυμναζόμαστε η κατανάλωσή της είναι περισσότερο επιβεβλημένη. Και εφόσον θέλουμε να «χτίσουμε»...

Εσύ έχεις παρατηρήσει ότι οι ψηλοί βγάζουν περισσότερα χρήματα;

Εάν αισθάνεσαι μειονεκτικά με το ύψος σου καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις. Αλλά και εσύ που το θεωρείς το μεγαλύτερο προσόν σου, πολύ καλά κάνεις. Εύλογα...

Harley On Tour 2020

Harley On Tour 2020 – To φορτηγό της Harley-Davidson έκανε στάση και φέτος στην Ελλάδα H Harley-Davidson έφερε στην Ελλάδα για ακόμη μία χρονιά ένα...

Mug cake μόνο με τρία υλικά

Σπάνια μπορούμε ν' αντισταθούμε σ' ένα γλυκό. Μπορεί να παχαίνει, αλλά όταν ο οργανισμός το ζητήσει πρέπει να το καταναλώσουμε πάση θυσία. Εάν δεν θέλουμε...