Tips για να ξεχωρίσετε το καλό καρπούζι

Καλοκαίρι χωρίς καρπούζι είναι ήλιος χωρίς θάλασσα. Είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της εποχής και το απολαμβάνουμε όσο κανένα άλλο φρούτο.

Το να διαλέξουμε το καλό καρπούζι δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Πρέπει να είναι ζουμερό, γλυκό και φρέσκο για να πούμε ότι είναι το τέλειο.

Υπάρχουν, όμως κάποια μυστικά που θα μας βοηθήσουν να διαλέξουμε ένα καλό καρπούζι, αρκεί να έχουμε παρατηρητικότητα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑΕίναι το κομμάτι του καρπουζιού, με το οποίο το φρούτο ακουμπούσε στο χωράφι, μέχρι να έρθει η στιγμή που κόπηκε. Στα “γινομένα” καρπούζια αυτό το σημείο έχει χρώμα “κρεμώδες κίτρινο” ή ακόμα και “πορτοκαλοκίτρινες” κηλίδες. Αντίθετα, τα πιο “άγουρα” καρπούζια έχουν πιο άσπρο χρωματισμό σε αυτό το σημείο.

Διαβάστε περισσότερα στο: womensnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοτόπουλο «χωριάτικο» με λουκάνικα, πιπεριές και χυλοπίτες

Το κοτόπουλο με χυλοπίτες είναι ένα φαγητό που όλοι έχουμε δοκιμάσει και μας φέρνει μνήμες από τo χωριό μας. Το έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας...

5 λόγοι για να ξεκινήσετε σχοινάκι άμεσα

Εάν θέλετε να προσθέσετε λίγη διασκέδαση και δημιουργικότητα στις προπονήσεις σας, ένα ενδεχόμενο είναι να ξεκινήσετε σχοινάκι καθώς αποτελεί μια εξαιρετικά αποτελεσματική μορφή καρδιοαναπνευστικής...

Ποια λάθη κάνουμε με το άρωμα;

Το άρωμα για τον άντρα, όπως και για τη γυναίκα είναι η τελική πινελιά για να ολοκληρώσεις μια όμορφη εμφάνιση. Γι’αυτό και πολλοί διαθέτουν...

Το ψάρι θέλει τέχνη- Δες πως να το ψήσεις στα κάρβουνα

Το ψήσιμο στα κάρβουνα, είτε πρόκειται για μπριζολίτσα είτε για ψάρι χρειάζεται δεξιοτεχνία και συνήθως πρόκειται για αντρική υπόθεση. Το ψήσιμο του ψαριού στη σχάρα...

11 sneakers του Μichael Jordan που βγήκαν προς πώληση

Τo όνομα του Michael Jordan, του θρύλου του NBA έχει συνδεθεί πολλές φορές με τα πιο sneakers που έχουν την υπογραφή του. Ένα από αυτά,...