fbpx

Tips για να ξεχωρίσετε το καλό καρπούζι

Καλοκαίρι χωρίς καρπούζι είναι ήλιος χωρίς θάλασσα. Είναι το σήμα κατατεθέν αυτής της εποχής και το απολαμβάνουμε όσο κανένα άλλο φρούτο.

Το να διαλέξουμε το καλό καρπούζι δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Πρέπει να είναι ζουμερό, γλυκό και φρέσκο για να πούμε ότι είναι το τέλειο.

Υπάρχουν, όμως κάποια μυστικά που θα μας βοηθήσουν να διαλέξουμε ένα καλό καρπούζι, αρκεί να έχουμε παρατηρητικότητα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΜΗΜΑΕίναι το κομμάτι του καρπουζιού, με το οποίο το φρούτο ακουμπούσε στο χωράφι, μέχρι να έρθει η στιγμή που κόπηκε. Στα “γινομένα” καρπούζια αυτό το σημείο έχει χρώμα “κρεμώδες κίτρινο” ή ακόμα και “πορτοκαλοκίτρινες” κηλίδες. Αντίθετα, τα πιο “άγουρα” καρπούζια έχουν πιο άσπρο χρωματισμό σε αυτό το σημείο.

Διαβάστε περισσότερα στο: womensnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γίνε ο bartender του εαυτού σου- Δες πως θα φτιάξεις τέλεια cocktails

Καλοκαιράκι, cocktailάκι και χαλαρή μουσικούλα είναι ένας πολύ ελκυστικός συνδυασμός που μας φτιάχνει τη διάθεση και μας απογειώνει. Δεν χρειάζεται να είμαστε σε κάποιο εξωτικό...

Μήπως ξυρίζεσαι λάθος ώρα; Μάθε ποια είναι η κατάλληλη μέσα στην ημέρα

Εσύ πότε επιλέγεις να ξυριστείς κατά τη διάρκεια της ημέρας; Έχεις σκεφτεί ποτέ, ότι η ώρα που ξυρίζεσαι μπορεί να μην είναι η κατάλληλη; Το ξύρισμα...

Jacob & Co. Bugatti Chiron Super Sport 300+: Μια Bugatti για το χέρι

Μπορεί η Jacob&Co να σου διαφεύγει ως ονομασία, ωστόσο είναι από τις ελάχιστες εταιρείες που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν τη Bugatti των χρονογράφων. Τον...

Πως θα καταλάβεις ότι ο οργανισμός σου δε «χωνεύει» σωστά το κρέας

Το κρέας είναι μια από τις βασικότερες τροφές  της διατροφής μας. Τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα θέλουμε να τρώμε κρέας. Εκτός και αν ανήκουμε...

Γκρίζα μαλλιά; Δες τι φταίει

Κοιταζόμαστε στο καθρέφτη και βλέπουμε γκρίζες τρίχες να ξεπροβάλλουν δειλά δειλά μέχρι τη στιγμή που αυτό γίνεται εντονότερο. Το γκριζάρισμα των μαλλιών δεν είναι...