fbpx

Απίστευτα μέρη που εξιτάρουν τις γυναίκες για σεξ

Έχετε δοκιμάσει όλα τα μέρη που μπορεί να υπάρχουν για να κάνετε σεξ και έχετε ξεμείνει από ιδέες;

Πρέπει το μυαλό να σκέφτεται λίγο «out of the box» ώστε να μπορέσετε να φανταστείτε ποια μέρη, που δεν είναι τα κλασικά, συνηθισμένα, εξιτάρουν τις γυναίκες για να κάνουν σεξ.

Πρέπει λίγο να ξεφύγετε από χώρους, όπως το αυτοκίνητο μέχρι το ντους- καλά για το κρεβάτι δεν το συζητάμε- και να βάλετε λίγο τη φαντασία σας να «οργιάσει».

Μέχρι, όμως να γίνει αυτό, έρχεται μια έρευνα που απαντάει στο ερώτημα: «Ποια είναι αυτά τα πολυπόθητα μέρη που εξιτάρουν τη γυναίκα να κάνει σεξ».

 

SEX ON THE BEACH

Σύμφωνα με έρευνες, οι παραλίες τείνουν να έχουν περισσότερο κόσμο τους χειμερινούς μήνες. Τα ζευγαράκια δε διστάζουν ν’απομονωθούν σε κάποια ερημική αμμουδιά. Το όλο σκηνικό είναι από τα αγαπημένα των γυναικών που δηλώνουν ότι τις βοηθά να χαλαρώσουν.

 

ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ

Πριν δύο χρόνια, μια έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης ανέφερε πως ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών έχουν τη φαντασίωση να κάνουν σεξ σε ασανσέρ της δουλειάς.

Βέβαια σε κολοσσιαίες επιχειρήσεις με τους τεράστιους ανελκυστήρες και τις κάμερες κάτι τέτοιο είναι λίγο δύσκολο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και άλλες λύσεις όπως ο ανελκυστήρας της πολυκατοικίας.

Μάλιστα, πολλοί σεξολόγοι έχουν αναφέρει πως το σεξ σε μέρη που κινδυνεύεις να σε πιάσουν στα «πράσα» ανανεώνει τη σεξουαλική σχέση με τη σύντροφό σου.

 

ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ

Οι γυναίκες βλέπουν το γκαράζ σαν ησυχαστήριο και ταυτόχρονα αντρικό περιβάλλον. Το γεγονός αυτό τις εξιτάρει περισσότερο και τους ανεβάζει τη διάθεση για να κάνουν πολλά παραπάνω απ΄ότι τα συνηθισμένα.

Το γκαράζ τοποθετείται πάντα στο top 5 των γυναικών με τα πιο αγαπημένα μέρη για σεξ και συνάδει με την άποψή τους ότι θεωρούν σέξι τους άντρες που κάνουν χειροντακτικές εργασίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πλεονεκτήματα του ντεκαφεϊνέ – Ποιοι πρέπει να τον προτιμούν

Ο καφές είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ροφήματα στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν να πίνουν καφέ, αλλά θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη καφεΐνης...

Διατηρείστε δυνατή τη μνήμη και μετά τα 45

Τι μπορεί να διαφυλάξει την εγκεφαλική υγεία και λειτουργία σε όσους έχουν πατήσει τα 45; Οι ερευνητές έχουν την απάντηση μελετώντας τα ποσοστά επιτυχίας...

Τα πιο στιλάτα γυαλιά ηλίου που είδαμε στο cinema

Η μεγάλη οθόνη δεν αναδεικνύει μόνο ηθοποιούς, αλλά και προϊόντα. Συνήθως, μέσα από τις ταινίες γίνεται διαφήμιση σε διάφορα πράγματα είτε άμεσα είτε έμμεσα. Μέσα...

Το μυστικό για καλύτερο σεξ κρύβεται στην αναπνοή

Το σεξ κρύβει πολλά μυστικά που αν ξέρουμε πως να τα χρησιμοποιήσουμε θα το απολαύσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό με τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Αν...

Ο Νίκος Κοσμάς μας μυεί στον κόσμο του καράτε

Το καράτε είναι μια πολεμική τέχνη που όσο περνάνε τα χρόνια ανεβαίνει στη προτίμηση όσων θέλουν ν' ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ο Νίκος Κοσμάς είναι...