Απωθείς τις γυναίκες; Δες το λόγο

Αρκετοί από εμάς συχνά απωθούμε τις γυναίκες κι ας μην το παραδεχόμαστε.

Πρέπει να ξέρετε πως υπάρχουν δύο κατηγορίες ανδρών. Εκείνοι που ασκούν ακαταμάχητη γοητεία στις γυναίκες και τις ελκύουν έντονα και εκείνοι που τις απωθούν.

Αυτό που συμβαίνει είναι πως μπορεί κάποιος να κάνει κάτι που να μην το συνειδητοποιεί και έτσι να κάνει τη γυναίκα να φύγει μακριά.

Βλέπετε, οι γυναίκες έχουν έντονη την ενσυναίσθηση, που μόλις το καταλάβουν τρέχουν χιλιόμετρα μακριά. Και μη τις είδατε. Και μένουμε ν’αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που τις έκανε να φερθούν έτσι.

Φυσικά αναφερόμαστε στην ανάγκη για σεξ. Δεν γίνεται επίτηδες, απλά καμιά φορά, ασυναίσθητα, αυτό «βγαίνει» προς τα έξω με αποτέλεσμα να τις απωθούμε.

Η μειοψηφία δεν το κάνει με αποτέλεσμα και έτσι δεν έχει στο ενεργητικό της πολλές κατακτήσεις. Στους άλλους αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα, χωρίς να μπορούν να το ελέγξουν.

Η κατηγορία αυτή των αντρών, που δείχνουν στερημένοι από το σεξ μπορεί ν’αντιστρέψει την κατάσταση, με την κατάλληλη εξάσκηση.

Στην ουσία η μόνη επιλογή είναι να σταματήσει αυτή η «θεοποίηση» του σεξ.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμαστε και να μην είμαστε επικεντρωμένοι σε αυτό. Οι γυναίκες αν το καταλάβουν- που θα το καταλάβουν- φοβούνται και το χειρότερο, αηδιάζουν.

Σκέφτονται πως το μόνο πράγμα που θέλετε από αυτές είναι το πως θα τις ρίξετε στο κρεβάτι. Και έτσι απομακρύνονται, αφήνοντας σας στήλη άλατος.

Γι’αυτό λοιπόν, προσπαθήστε να τις πλησιάζετε σαν φίλες και όχι σαν «σκεύος» ηδονής για να ικανοποιήσετε τις σεξουαλικές σας ανάγκες.

Μόλις αισθανθούν ότι τις φέρεστε όπως τους πρέπει, θα το εκτιμήσουν και μπορεί να ακολουθήσουν τα περαιτέρω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημιουργήστε τη δική σας μοναδική Yamaha Tracer 900

Δημιουργήστε το όνειρο σας επιλέγοντας Γνήσια Αξεσουάρ ΥΑΜΑΗΑ! Βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του Καλοκαιριού και κάθε λάτρης της σπορ οδήγησης θα ήθελε μια βόλτα με...

Γιατί οι άντρες αρνούνται να βάλουν προφυλακτικό

Το σεξ με προφυλακτικό είναι για τους άντρες σαν μια «φυλακή», σαν να τους στερούν την ελευθερία τους. Πολλοί, μην πούμε οι περισσότεροι, αρνούνται...

Τρουφάκια με 3 μόνο υλικά

Ποιος είπε πως για να φτιάξεις ένα γλυκό πρέπει να έχεις πολλά υλικά στο σπίτι σου και να περάσεις την μισή μέρα σου στην...

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Ο Βουλευτής με το αυστηρό στιλ

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982 και είναι βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών και πτυχιούχος...

Μουσική και εργασία: Πως μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή σου στη δουλεια

Η μουσική είναι το κατάλληλο καταπραϋντικό για πολλά πράγματα που κάνουμε στην καθημερινότητά μας. Μας βοηθάει να χαλαρώσουμε σωματικά και ψυχολογικά, να διώξουμε τις κακές...