Απωθείς τις γυναίκες; Δες το λόγο

Αρκετοί από εμάς συχνά απωθούμε τις γυναίκες κι ας μην το παραδεχόμαστε.

Πρέπει να ξέρετε πως υπάρχουν δύο κατηγορίες ανδρών. Εκείνοι που ασκούν ακαταμάχητη γοητεία στις γυναίκες και τις ελκύουν έντονα και εκείνοι που τις απωθούν.

Αυτό που συμβαίνει είναι πως μπορεί κάποιος να κάνει κάτι που να μην το συνειδητοποιεί και έτσι να κάνει τη γυναίκα να φύγει μακριά.

Βλέπετε, οι γυναίκες έχουν έντονη την ενσυναίσθηση, που μόλις το καταλάβουν τρέχουν χιλιόμετρα μακριά. Και μη τις είδατε. Και μένουμε ν’αναρωτιόμαστε τι είναι αυτό που τις έκανε να φερθούν έτσι.

Φυσικά αναφερόμαστε στην ανάγκη για σεξ. Δεν γίνεται επίτηδες, απλά καμιά φορά, ασυναίσθητα, αυτό «βγαίνει» προς τα έξω με αποτέλεσμα να τις απωθούμε.

Η μειοψηφία δεν το κάνει με αποτέλεσμα και έτσι δεν έχει στο ενεργητικό της πολλές κατακτήσεις. Στους άλλους αυτό συμβαίνει υποσυνείδητα, χωρίς να μπορούν να το ελέγξουν.

Η κατηγορία αυτή των αντρών, που δείχνουν στερημένοι από το σεξ μπορεί ν’αντιστρέψει την κατάσταση, με την κατάλληλη εξάσκηση.

Στην ουσία η μόνη επιλογή είναι να σταματήσει αυτή η «θεοποίηση» του σεξ.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμαστε και να μην είμαστε επικεντρωμένοι σε αυτό. Οι γυναίκες αν το καταλάβουν- που θα το καταλάβουν- φοβούνται και το χειρότερο, αηδιάζουν.

Σκέφτονται πως το μόνο πράγμα που θέλετε από αυτές είναι το πως θα τις ρίξετε στο κρεβάτι. Και έτσι απομακρύνονται, αφήνοντας σας στήλη άλατος.

Γι’αυτό λοιπόν, προσπαθήστε να τις πλησιάζετε σαν φίλες και όχι σαν «σκεύος» ηδονής για να ικανοποιήσετε τις σεξουαλικές σας ανάγκες.

Μόλις αισθανθούν ότι τις φέρεστε όπως τους πρέπει, θα το εκτιμήσουν και μπορεί να ακολουθήσουν τα περαιτέρω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως θα κάνεις το τέλειο γυάλισμα στα παπούτσια σου

Θέλοντας να είμαστε στη «τρίχα» προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια στο ντύσιμό μας. Οι περισσότεροι άντρες έχουν «κόλλημα» με τα παπούτσια τους, γι'αυτό προσέχουν να...

Τοξική σχέση; Έτσι θα την αντιμετωπίσεις

Κάποιες σχέσεις δεν είναι έτσι, όπως φαίνονται στην αρχή. Όλα είναι ονειρικά και πιστεύεις πως έτσι θα είναι και στη συνέχεια. Μέχρι τη στιγμή...

Τι λέει το ζώδιο σου γι’αυτή τη βδομάδα

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πως μας επηρεάζει ο Άρης στους Ιχθύες σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα το Σάββατο 13 Ιουνίου; Διαβάστε...

Δες πως θα ξεφορτωθείς τις ρυτίδες στο μέτωπο

Οι ρυτίδες του προσώπου μας φανερώνουν πως ο χρόνος περνάει και αφήνει τα σημάδια του. Κάποιοι άλλοι θεωρούν πως είναι σημάδια έκφρασης, αλλά και...

Έρευνα αποδεικνύει ότι το νερό από πλαστικό μπουκάλι κάνει κακό

Όταν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού, συνήθως παίρνουμε ένα μπουκάλι νερό μαζί μας γιατί είναι σίγουρο πως θα διψάσουμε. Είναι μια κίνηση που όλοι κάνουμε. Γνωρίζατε, ότι...