fbpx

Γιατί πρέπει να μείνεις φίλος με την πρώην σου;

Πρέπει να μείνεις φίλος με την πρώην σου μετά από ένα χωρισμό; Είναι κι αυτό ένας προβληματισμός και τις περισσότερες φορές δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.

Από τη μία σκέφτεσαι, πως αν μείνεις φίλος μαζί της, εκείνη μπορεί να το παρεξηγήσει, δίνοντας της ελπίδες επανασύνδεσης. Από την άλλη αναρωτιέσαι ποιος ο λόγος να χάσεις έναν άνθρωπο που σε ξέρει και από την καλή και από την ανάποδη.

Και που μπορεί να γίνει ο καλύτερος σου φίλος. Υπό την προϋπόθεση βέβαια, να έχετε χωρίσει σαν φίλοι και όχι σαν εχθροί.Οι απόψεις περί φιλίας ανάμεσα σε πρώην διίστανται, αλλά σας λέμε μετά βεβαιότητας, πως αξίζει να παραμείνετε δύο καλοί φίλοι. Υπάρχει λόγος για να συμβεί; Όχι ένας αλλά πολλοί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Όταν είσαι με έναν άνθρωπο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είναι λογικό ν’ αποκτήσετε κοινούς φίλους. Στο χωρισμό, ξεκινάει η γκρίνια και η φαγωμάρα.

Δημιουργούνται «στρατόπεδα» και το πρώην ζευγάρι αναγκάζει τους φίλους να διαλέξουν. Κάτι που όχι μόνο τους φέρνει σε άβολη θέση, αλλά τους αναγκάζει και να διαλύσουν και οι ίδιοι τις σχέσεις τους αναμεταξύ τους.

Σαφώς και τα πράγματα δεν θα μπορούν να είναι όπως πριν, αλλά τουλάχιστον οι κοινοί φίλοι δεν θ’ αναγκαστούν να βρίσκονται διαρκώς σε αμηχανία.

ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ’ΟΛΕΣ

Θα είναι η ιδανική φίλη, γιατί ξέρει τι θέλεις, ξέρει πως αισθάνεσαι, ξέρει ποτέ θέλεις έναν άνθρωπο να μιλήσεις. Στην ουσία, μπορείς να της ανοίξεις την καρδιά σου. Γι’αυτήν θα είσαι «ανοιχτό βιβλίο», χωρίς να χρειαστεί να πεις οτιδήποτε.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙΣ

Για οτιδήποτε ήταν να μαλώσετε, μαλώσατε. Δεν έχετε πλέον να χωρίσετε κάτι. Αν έχεις να κάνεις με άνθρωπο που καταλαβαίνει και εκείνη πως τα μίση δεν έχουν χώρο στις παρέες ή τις κοινές εξόδους, το μόνο σίγουρο είναι πως θα μάθετε να συμβιώνετε σαν φίλοι πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι ήλπιζες.

ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ

Απέδειξες τόσο στους άλλους όσο και στον εαυτό σου, πως έχεις την ωριμότητα να χειριστείς κάθε κατάσταση. Καλή, αλλά και κακή όπως ένας χωρισμός. Γι’ αυτό και στην επόμενη σχέση θα μπεις -και θα βγεις- λίγο πιο σοφός και πιο κατασταλαγμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

All star: Η ιστορία των διαχρονικών παπουτσιών

Τα γνωστά σε όλους All Starakia, κοινώς Converse , ανήκουν στη κατηγορία των παπουτσιών που όσα χρόνια κι αν περάσουν, πάντα θα είναι στη...

Δες ποια τρόφιμα δεν πρέπει να καταναλώνονται στη παραλία

Το μπάνιο στη θάλασσα ως γνωστόν, μας ανοίγει την όρεξη και έρχονται στιγμές που θέλουμε να τσιμπήσουμε κάτι πριν ή μετά το από αυτό. Γι’αυτό,...

Ανακοινώθηκαν τα βραβεία του γαστρονομικού Οδηγού Gault & Millau Hellas 2020

Η άφιξη του έγκριτου διεθνούς γαστρονομικού οδηγού Gault & Millau στην Ελλάδα είναι γεγονός και τα βραβεία που περιλαμβάνουν εστιατόρια και επαγγελματίες που ξεχώρισε η ομάδα των επιθεωρητών του ανακοινώθηκαν...

Εύκολες συνταγές για σπιτικά smoothies πλούσια σε πρωτεΐνες

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται γι’ αυτό και πρέπει να ξεκινάει μ’ ένα υγιεινό πρωινό. Έρευνες έχουν δείξει πως ο συνδυασμός του πρωινού...

Φραγκόσυκα: Γιατί θεωρούνται υπερτροφή και πώς τα καθαρίζουμε

Τα φραγκόσυκα είναι οι καρποί της φραγκοσυκιάς που είναι κάκτος και ανήκει στο γένος Opuntia. Οι κάκτοι της οικογένειας αυτής πήραν την ονομασία τους από την αρχαία πόλη...