Γιατί πρέπει να μείνεις φίλος με την πρώην σου;

Πρέπει να μείνεις φίλος με την πρώην σου μετά από ένα χωρισμό; Είναι κι αυτό ένας προβληματισμός και τις περισσότερες φορές δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.

Από τη μία σκέφτεσαι, πως αν μείνεις φίλος μαζί της, εκείνη μπορεί να το παρεξηγήσει, δίνοντας της ελπίδες επανασύνδεσης. Από την άλλη αναρωτιέσαι ποιος ο λόγος να χάσεις έναν άνθρωπο που σε ξέρει και από την καλή και από την ανάποδη.

Και που μπορεί να γίνει ο καλύτερος σου φίλος. Υπό την προϋπόθεση βέβαια, να έχετε χωρίσει σαν φίλοι και όχι σαν εχθροί.Οι απόψεις περί φιλίας ανάμεσα σε πρώην διίστανται, αλλά σας λέμε μετά βεβαιότητας, πως αξίζει να παραμείνετε δύο καλοί φίλοι. Υπάρχει λόγος για να συμβεί; Όχι ένας αλλά πολλοί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Όταν είσαι με έναν άνθρωπο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είναι λογικό ν’ αποκτήσετε κοινούς φίλους. Στο χωρισμό, ξεκινάει η γκρίνια και η φαγωμάρα.

Δημιουργούνται «στρατόπεδα» και το πρώην ζευγάρι αναγκάζει τους φίλους να διαλέξουν. Κάτι που όχι μόνο τους φέρνει σε άβολη θέση, αλλά τους αναγκάζει και να διαλύσουν και οι ίδιοι τις σχέσεις τους αναμεταξύ τους.

Σαφώς και τα πράγματα δεν θα μπορούν να είναι όπως πριν, αλλά τουλάχιστον οι κοινοί φίλοι δεν θ’ αναγκαστούν να βρίσκονται διαρκώς σε αμηχανία.

ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ’ΟΛΕΣ

Θα είναι η ιδανική φίλη, γιατί ξέρει τι θέλεις, ξέρει πως αισθάνεσαι, ξέρει ποτέ θέλεις έναν άνθρωπο να μιλήσεις. Στην ουσία, μπορείς να της ανοίξεις την καρδιά σου. Γι’αυτήν θα είσαι «ανοιχτό βιβλίο», χωρίς να χρειαστεί να πεις οτιδήποτε.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙΣ

Για οτιδήποτε ήταν να μαλώσετε, μαλώσατε. Δεν έχετε πλέον να χωρίσετε κάτι. Αν έχεις να κάνεις με άνθρωπο που καταλαβαίνει και εκείνη πως τα μίση δεν έχουν χώρο στις παρέες ή τις κοινές εξόδους, το μόνο σίγουρο είναι πως θα μάθετε να συμβιώνετε σαν φίλοι πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι ήλπιζες.

ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ

Απέδειξες τόσο στους άλλους όσο και στον εαυτό σου, πως έχεις την ωριμότητα να χειριστείς κάθε κατάσταση. Καλή, αλλά και κακή όπως ένας χωρισμός. Γι’ αυτό και στην επόμενη σχέση θα μπεις -και θα βγεις- λίγο πιο σοφός και πιο κατασταλαγμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις. Κριός Κριέ, κάπως μειώνεται...

Τα 5 games του nintendo switch για τη παραλία

Οι ώρες που παιρνάμε στην παραλία είναι αρκετές. Μπάνιο, ηλιοθεραπεία, ποτό ή καφέ στη ξαπλώστρα, τι άλλο θέλουμε. Κάποια στιγμή όμως αρχίζει και μας...

Sage the Dual Boiler: Η καλύτερη «καφετιέρα» για τον πιο απολαυστικό καφέ

H Sage έρχεται από την Αυστραλία μέσω Αγγλίας και μας προτείνει την προηγμένη μηχανή εσπρέσο the Dual Boiler για επαγγελματικό αποτέλεσμα, με μικρές οικιακές...

Εσύ έχεις παρατηρήσει ότι οι ψηλοί βγάζουν περισσότερα χρήματα;

Εάν αισθάνεσαι μειονεκτικά με το ύψος σου καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις. Αλλά και εσύ που το θεωρείς το μεγαλύτερο προσόν σου, πολύ καλά κάνεις. Εύλογα...

Τι ταινίες θα δούμε στο City Drive In του Λυκαβηττού

Σ’ένα από τα ιστορικότερα σημεία της Αθήνας, τον Λυκαβηττό, ξεκίνησε την λειτουργία του το πρώτο drive-in. Είναι ήδη η δεύτερη βδομάδα λειτουργίας τους και η...