Κεφάλαιο γυναίκες: Τι ζητάνε επιτέλους από εμάς;

Λέμε «άβυσσος η ψυχή της γυναίκας» και δεν έχουμε άδικο. Γιατί φίλε μου, η γυναίκα μπορεί να σε τρελάνει όχι μόνο με τη συμπεριφορά της, αλλά και με τον τρόπο που σκέφτεται.

Τις περισσότερες φορές έχουμε την εντύπωση πως άλλα θέλουν, άλλα λένε κι άλλα κάνουν. Ωστόσο, υπάρχουν κι εκείνες που είναι κατασταλαγμένες από τη ζωή τους και γνωρίζουν απόλυτα τι είναι αυτά που θέλουν από έναν άντρα.

Μάλιστα, όταν σου πουν ευθέως τι είναι αυτό που θέλουν από τη ζωή τους και από ‘σένα, εσύ πελαγώνεις και σκέφτεσαι να το βάλεις στα πόδια, αφού σίγουρα δεν περίμενες να είναι τόσο απόλυτη στα «θέλω» της.

Το θέμα είναι εσύ τι θες να κάνεις; Θες να μείνεις ή θες να το βάλεις στα πόδια σαν τον κλέφτη; Τι είναι αυτό που σε αντιπροσωπεύει;

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε μεγάλο αριθμό γυναικών, σου δίνουμε τις απαντήσεις σε όλα όσα σε βασανίζουν και η απόφαση για το τι θα κάνεις είναι ξεκάθαρα δική σου.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε… μια γυναίκα θέλει τον άντρα κυνηγό. Να την διεκδικήσει, να της δείξει ότι την θέλει, αλλά όλα αυτά με όμορφο και ευγενικό τρόπο, γιατί διαφορετικά θα πιστέψει πως θες από εκείνη μόνο sex και θα έχει και δίκιο.

Δεν θέλει να είναι η μαμά ενός άντρα. Δηλαδή, να του μαγειρεύει, να του ξεσκονίζει, να του σιδερώνει τα ρούχα. Θα τα κάνει κι αυτά, αλλά με μέτρο, αφού πάνω απ’ όλα σε θέλει για σύντροφο.

Σε θέλει συζητήσιμο. Κι όχι να στρίβεις δια του αρραβώνα.

Σε θέλει για στήριγμα. Να ξέρει πως είσαι εκεί για εκείνη, όταν δεν νιώθει καλά. Να έχει μια αγκαλιά να χωθεί μέσα και να ξεχάσει ότι την πονάει.

Θέλει τον άντρα με αυτοπεποίθηση. Εντάξει, μεταξύ μας τώρα, είμαστε πολλοί αυτοί που δείχνουμε αδύναμοι.

Η γυναίκα θέλει έναν άντρα να την σκέφτεται και να μοιράζεται μαζί της τις δουλειές του σπιτιού και όχι να το πει εκείνη, αλλά να το σκεφτούμε εμείς.

Θέλει τον άντρα δοτικό. Να εκφράζει τα συναισθήματά του όποια κι αν είναι αυτά. Να της πει ένα γλυκόλογο εκεί που δεν το περιμένει και να νιώσει το χάδι του χωρίς να έχει προηγηθεί σεξ ή χωρίς να της το ζητήσει στη συνέχεια.

Να είσαι ευθύς. Να μην είσαι αλλοπρόσαλλος!

Να πιάνουν τα χέρια σου και όταν το λέμε αυτό εννοούμε όχι εκείνη, αλλά να σκαμπάζεις από δουλειές του σπιτιού, όπως υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, ακόμα και κηπουρική. Γιατί αν είναι για ότι χαλάει στο σπίτι να φωνάζει μάστορα, τότε φίλε μου δεν συμφέρεις.

Να είσαι καθαρός! Είναι αυτό που λέμε «η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά» και ολόκληρη μη σου πω. Να έχεις καλή σχέση με το σαμπουάν σου, το αποσμητικό σου. Να μη σε κυνηγάει ν’ αλλάξεις εσώρουχο ή καλτσούλα (είπαμε δεν είναι η μαμά σου και δεν θέλει να γίνει).

Να είσαι στιλάτος. Τι σημαίνει αυτό; Να ξέρεις πως να ντυθείς σε κάθε περίσταση χωρίς να ζητάς τη συμβουλή της.

Αν είσαι διατεθειμένος να κάνεις όλα τα παραπάνω, τότε θα κερδίσεις τη καρδιά της γυναίκας χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κίνητρα για να μην χάνεις τη προπόνησή σου στο γυμναστήριο

Όλοι θέλουμε να έχουμε γυμνασμένο σώμα, αλλά λίγοι ακολουθούμε πιστά τη διαδρομή σπίτι-γυμναστήριο ή δουλειά-γυμναστήριο. Μπορεί να ενθουσιαζόμαστε στην ιδέα πως θ' αποκτήσουμε το σώμα...

Απωθείς τις γυναίκες; Δες το λόγο

Αρκετοί από εμάς συχνά απωθούμε τις γυναίκες κι ας μην το παραδεχόμαστε. Πρέπει να ξέρετε πως υπάρχουν δύο κατηγορίες ανδρών. Εκείνοι που ασκούν ακαταμάχητη γοητεία...

Ποια λάθη κάνουμε με το άρωμα;

Το άρωμα για τον άντρα, όπως και για τη γυναίκα είναι η τελική πινελιά για να ολοκληρώσεις μια όμορφη εμφάνιση. Γι’αυτό και πολλοί διαθέτουν...

Λευκά μαλλιά; Με αυτά τα tips θα εξαφανιστούν

Λένε πώς τα γκρίζα μαλλιά είναι γοητεία. Για κάποιους είναι , για κάποιους άλλους είναι ένας κακός μπελάς. Οι λευκές τρίχες οφείλονται στην κληρονομικότητα και...

Δες τα προϊόντα που θα διατηρήσουν το αμάξι σου καινούριο

Αυτοκίνητο και γυναίκα, οι δύο αδυναμίες σου, που δεν τις παραχωρείς σε κανέναν, αλλά τις προσέχεις σαν κόρη οφθαλμού. Στη προκειμένη περίπτωση, θα αναφερθούμε στην...