fbpx

Οι πιο παράξενες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Το σεξ δεν έχει όρια ούτε κανόνες. Η φαντασία μας μπορεί να ξεφύγει από τα όρια του επιτρεπτού. Πάντα βρίσκεται κάτι καινούριο για να δώσει το κάτι παραπάνω σε μια βραδιά αχαλίνωτου σεξ που απολαμβάνουν και οι δύο σύντροφοι.

Υπάρχουν διαφόρων ειδών σεξουαλικές προτιμήσεις, τα φετίχ, που οι ειδικοί ονομάζουν παραφιλία.

Δεν πρόκειται για κάποια ψυχική διαταραχή, εκτός και αν κάποιος βλάψει το σύντροφό του. Στη περίπτωση αυτή, η κατάσταση μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

Ποιες είναι οι πιο παράξενες σεξουαλικές φαντασιώσεις;

 

ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ

Ο πόνος είναι ευχαρίστηση για τους μαζοχιστές, οι οποίοι διεγείρονται από ξυλοδαρμούς, δουλεία και ταπείνωση.

Ο μαζοχισμός περιλαμβάνει ασφυξιοφιλία ή αυτοασφυξία, μια δυνητικά θανατηφόρα συνήθεια γνωστή και ως αυτοερωτική ασφυξία στην οποία οι άνθρωποι στερούνται τον εαυτό τους από οξυγόνο ενώ αυνανίζονται.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπήρξαν θάνατοι που σχετίζονται με αυτήν την πρακτική.

Μεταξύ συναινετικών μαζοχιστών, ωστόσο, η μεγάλη κακή προσαρμογή φαίνεται σπάνια.

Μια μελέτη του 1987 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Sex Research των ανδρών που προσλήφθηκαν μέσω ομάδων υποστήριξης σαδισμού / μαζοχισμού και ένα περιοδικό σαδισμού / μαζοχισμού διαπίστωσε ότι μόνο το 6% ενοχλήθηκε συναισθηματικά από τη δική τους σεξουαλική συμπεριφορά.

 

ΟΥΡΟΦΙΛΙΑ

Η ουροφιλία, επίσης γνωστή ως ουρολγάνια, είναι ονσεξουαλικός ενθουσιασμός για τα ούρα. Αυτή η παραφιλία μπορεί να εκδηλωθεί με ενθουσιασμό για κατούρημα το συντρόφου ή το ανίθετο. Μπορεί επίσης να είναι μέρος των σαδομαζοχιστικών φαντασιώσεων της ταπείνωσης.

 

ΔΑΚΡΥΦΙΛΙΑ

Τα δάκρυα δεν είναι απροσδόκητα για άτομα με δακρυφιλία, επίσης γνωστή ως δακρυλγία. Πρόκειται για σεξουαλικούς σαδιστές ενεργοποιημένους από τον παράγοντα εξευτελισμού του να βλέπουν κάποιο με δάκρυα στα μάτια.

Άλλοι βρίσκουν απλώς την όραση ή τον ήχο του κλάματος ερεθιστικό, ή βρίσκουν την συναισθηματική απελευθέρωση και την άνεση ελκυστική.

Η δακρυφιλία είναι πραγματικά ασυνήθιστη, τουλάχιστον για τους άνδρες. Μια μελέτη του 2011 διαπίστωσε ότι το άρωμα των δακρύων μειώνει τόσο την τεστοστερόνη όσο και τη σεξουαλική επιθυμία στους άνδρες.

 

ΤΡΟΙΛΙΣΜΟΣ

Είναι αυτοί που τους αρέσει να βλέπουν τον σύντροφό τους να κάνει σεξ με κάποιον άλλο. Μετά τη μεσαιωνική ορολογία το συγκεκριμένο φετίχ περιγράφει έναν άνδρα του οποίου η σύζυγος τον εξαπατά, και το troilism χρησιμοποιείται επίσης μερικές φορές για αναφορά σε οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα που περιλαμβάνει τρία άτομα, ακόμη και όταν δεν εμπλέκεται εξαπάτηση.

Οι άνδρες εμφανίζονται περισσότερο σε troilist φαντασιώσεις από τις γυναίκες, τουλάχιστον σύμφωνα με μια μελέτη του 1987 στο περιοδικό Personality and Individual Differences, το οποίο βρήκε περισσότερο ενδιαφέρον για το ομαδικό σεξ μεταξύ των ανδρών παρά μεταξύ των γυναικών.

ΑΚΡΟΤΟΜΟΦΙΛΙΑ

Είναι ένα σεξουαλικό ενδιαφέρον για ακρωτηριασμούς. Οι ασκούμενοι θεωρούν ότι τα ακρωτηριασμένα σώματα είναι ερωτικά συναρπαστικά.

Το σεξουαλικό ενδιαφέρον για έναν συγκεκριμένο ακρωτηριασμό δεν είναι η ακροτομία – η παραφιλία βασίζεται στο ακρωτηριασμό του φετιχισμού , δεν ερωτεύεται ή επιθυμεί ένα συγκεκριμένο άτομο που τυχαίνει να έχει χάσει ένα άκρο.

Μερικοί άνθρωποι αναπτύσσουν μια σεξουαλική σταθεροποίηση όταν γίνονται οι ίδιοι ακρωτηριασμένοι. Αυτή η παραφιλία ονομάζεται απομεμνοφιλία. Σε σπάνιες περιπτώσεις, τα άτομα με αυτήν την παραφιλία οργανώνουν στην πραγματικότητα την εκλεκτική χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των άκρων.

ΠΗΓΗ: Livescience

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δοκιμάστε ένα U.S. Legend Cars

Σε εικονική πραγματικότητα σε Ελληνικές πίστες “Μπορεί να υπήρξε μια απραγία στο Motorsport παγκοσμίως λόγω του Covid-19 αλλά εμείς δεν μείναμε με σταυρωμένα τα χέρια στα...

Ο σωστός τρόπος να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού

Το να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού είναι κάπως περίπλοκο για τους περισσότερους. Ανεξάρτητα από το πόσο σίγουρος είσαι για τον εαυτό σου, το...

5 λόγοι για να ξεκινήσετε σχοινάκι άμεσα

Εάν θέλετε να προσθέσετε λίγη διασκέδαση και δημιουργικότητα στις προπονήσεις σας, ένα ενδεχόμενο είναι να ξεκινήσετε σχοινάκι καθώς αποτελεί μια εξαιρετικά αποτελεσματική μορφή καρδιοαναπνευστικής...

Ρόδος: To νησί των έντονων αντιθέσεων (pics)

Η Ρόδος, η πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων και το τέταρτο μεγαλύτερο ελληνικό νησί της Ελλάδας, αποτελεί σταθερά έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Το νησί των...

Αυτά είναι τα ελληνικά εστιατόρια που μπήκαν στο Michelin Plate

Τρία ελληνικά εστιατόρια έχουν την τιμητική τους καθώς συμπεριλήφθησαν στον οδηγό Μichelin Main Cities of Europe 2020, ένα γεγονός που κάνει την Ελλάδα γνωστή...