fbpx

Οι πιο παράξενες σεξουαλικές φαντασιώσεις

Το σεξ δεν έχει όρια ούτε κανόνες. Η φαντασία μας μπορεί να ξεφύγει από τα όρια του επιτρεπτού. Πάντα βρίσκεται κάτι καινούριο για να δώσει το κάτι παραπάνω σε μια βραδιά αχαλίνωτου σεξ που απολαμβάνουν και οι δύο σύντροφοι.

Υπάρχουν διαφόρων ειδών σεξουαλικές προτιμήσεις, τα φετίχ, που οι ειδικοί ονομάζουν παραφιλία.

Δεν πρόκειται για κάποια ψυχική διαταραχή, εκτός και αν κάποιος βλάψει το σύντροφό του. Στη περίπτωση αυτή, η κατάσταση μπορεί να γίνει επικίνδυνη.

Ποιες είναι οι πιο παράξενες σεξουαλικές φαντασιώσεις;

 

ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ

Ο πόνος είναι ευχαρίστηση για τους μαζοχιστές, οι οποίοι διεγείρονται από ξυλοδαρμούς, δουλεία και ταπείνωση.

Ο μαζοχισμός περιλαμβάνει ασφυξιοφιλία ή αυτοασφυξία, μια δυνητικά θανατηφόρα συνήθεια γνωστή και ως αυτοερωτική ασφυξία στην οποία οι άνθρωποι στερούνται τον εαυτό τους από οξυγόνο ενώ αυνανίζονται.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπήρξαν θάνατοι που σχετίζονται με αυτήν την πρακτική.

Μεταξύ συναινετικών μαζοχιστών, ωστόσο, η μεγάλη κακή προσαρμογή φαίνεται σπάνια.

Μια μελέτη του 1987 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Sex Research των ανδρών που προσλήφθηκαν μέσω ομάδων υποστήριξης σαδισμού / μαζοχισμού και ένα περιοδικό σαδισμού / μαζοχισμού διαπίστωσε ότι μόνο το 6% ενοχλήθηκε συναισθηματικά από τη δική τους σεξουαλική συμπεριφορά.

 

ΟΥΡΟΦΙΛΙΑ

Η ουροφιλία, επίσης γνωστή ως ουρολγάνια, είναι ονσεξουαλικός ενθουσιασμός για τα ούρα. Αυτή η παραφιλία μπορεί να εκδηλωθεί με ενθουσιασμό για κατούρημα το συντρόφου ή το ανίθετο. Μπορεί επίσης να είναι μέρος των σαδομαζοχιστικών φαντασιώσεων της ταπείνωσης.

 

ΔΑΚΡΥΦΙΛΙΑ

Τα δάκρυα δεν είναι απροσδόκητα για άτομα με δακρυφιλία, επίσης γνωστή ως δακρυλγία. Πρόκειται για σεξουαλικούς σαδιστές ενεργοποιημένους από τον παράγοντα εξευτελισμού του να βλέπουν κάποιο με δάκρυα στα μάτια.

Άλλοι βρίσκουν απλώς την όραση ή τον ήχο του κλάματος ερεθιστικό, ή βρίσκουν την συναισθηματική απελευθέρωση και την άνεση ελκυστική.

Η δακρυφιλία είναι πραγματικά ασυνήθιστη, τουλάχιστον για τους άνδρες. Μια μελέτη του 2011 διαπίστωσε ότι το άρωμα των δακρύων μειώνει τόσο την τεστοστερόνη όσο και τη σεξουαλική επιθυμία στους άνδρες.

 

ΤΡΟΙΛΙΣΜΟΣ

Είναι αυτοί που τους αρέσει να βλέπουν τον σύντροφό τους να κάνει σεξ με κάποιον άλλο. Μετά τη μεσαιωνική ορολογία το συγκεκριμένο φετίχ περιγράφει έναν άνδρα του οποίου η σύζυγος τον εξαπατά, και το troilism χρησιμοποιείται επίσης μερικές φορές για αναφορά σε οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα που περιλαμβάνει τρία άτομα, ακόμη και όταν δεν εμπλέκεται εξαπάτηση.

Οι άνδρες εμφανίζονται περισσότερο σε troilist φαντασιώσεις από τις γυναίκες, τουλάχιστον σύμφωνα με μια μελέτη του 1987 στο περιοδικό Personality and Individual Differences, το οποίο βρήκε περισσότερο ενδιαφέρον για το ομαδικό σεξ μεταξύ των ανδρών παρά μεταξύ των γυναικών.

ΑΚΡΟΤΟΜΟΦΙΛΙΑ

Είναι ένα σεξουαλικό ενδιαφέρον για ακρωτηριασμούς. Οι ασκούμενοι θεωρούν ότι τα ακρωτηριασμένα σώματα είναι ερωτικά συναρπαστικά.

Το σεξουαλικό ενδιαφέρον για έναν συγκεκριμένο ακρωτηριασμό δεν είναι η ακροτομία – η παραφιλία βασίζεται στο ακρωτηριασμό του φετιχισμού , δεν ερωτεύεται ή επιθυμεί ένα συγκεκριμένο άτομο που τυχαίνει να έχει χάσει ένα άκρο.

Μερικοί άνθρωποι αναπτύσσουν μια σεξουαλική σταθεροποίηση όταν γίνονται οι ίδιοι ακρωτηριασμένοι. Αυτή η παραφιλία ονομάζεται απομεμνοφιλία. Σε σπάνιες περιπτώσεις, τα άτομα με αυτήν την παραφιλία οργανώνουν στην πραγματικότητα την εκλεκτική χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των άκρων.

ΠΗΓΗ: Livescience

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Daily Mail: Δείτε τη λίστα με τα 17 καλύτερα ελληνικά νησιά για κάθε γούστο

Τη λίστα με τα 17 καλύτερα ελληνικά νησιά για κάθε γούστο δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες η βρετανική Daily Mail, συστήνοντας στους αναγνώστες της αυτό το καλοκαίρι, και αν...

Τηγανιά μανιταριών για vegan και όχι μόνο

Η χορτοφαγική διατροφή έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Υπάρχουν άπειρες συνταγές που μπορείτε να πειραματιστείτε, απλές και με υλικά που έχετε...

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο;

Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει ο Ερμής που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 12 Ιουλίου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες...

Οι τροφές που θα σας κάνουν τούρμπο στο κρεβάτι

Το σεξ για τους περισσότερους άντρες έρχεται πάντα πρώτο. Και οι επιδόσεις τους στο κρεβάτι γίνονται αντικείμενο συζήτησης σε μια κουβέντα μεταξύ ανδρών. Και επειδή...

Συνταγή για πεντανόστιμες σοκολατένιες καριόκες

Οι σοκολατένιες καριόκες είναι ένα γλύκισμα- κέρασμα που θα ξετρελάνουν οποιονδήποτε τις δοκιμάσει. Η συνταγή είναι πολύ απλή και δεν θα χρειαστείτε πολλά υλικά. Μπείτε...