Σεξ στο νερό: Τι πρέπει να ξέρεις

Ακούγεται πολύ ιντριγκαδόρικο το σεξ στο νερό. Είτε είναι στη θάλασσα, είτε σε πισίνα, είτε στη μπανιέρα.

Κάποιοι είναι της άποψης ότι το να κάνεις σεξ στο νερό είναι εύκολο και ασφαλές. Και είναι πολλοί αυτοί που το προτιμούν, έτσι για αλλαγή.

Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Ναι, μπορεί να μας αρέσει, και να μας δίνει μια άλλη αίσθηση του σεξ , αλλά κρύβει κινδύνους.

Το πιο βασικό είναι πως το προφυλακτικό δεν εγγυάται τίποτα. Και εννοούμε, πως δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι προφυλάσσει μέσα στο νερό από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Και εκτός αυτού τόσο το θαλασσινό όσο και το νερό της πισίνας με τις χημικές ουσίες που περιέχει καταστρέφουν την λίπανση των προφυλακτικών.

 

ΞΗΡΑ Ή ΥΓΡΑ

Μπορεί να σκεφτείτε ότι κάνοντας σεξ σε νερό, η διείσδυση είναι παιχνιδάκι. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και αυτό γιατί το νερό, είτε χλωριωμένο, είτε θαλασσινό, είτε της βρύσης, έχει την ιδιότητα να ξεπλένει το φυσικό λιπαντικό του γυναικείου κόλπου, πράγµα που δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για τους συµµετέχοντες. Τη λύση θα δώσει ένα λιπαντικό που περιέχει σιλικόνη και θα της ζητήσεις να χρησιµοποιήσει πριν μπείτε στο νερό.

Σαφώς και χρειάζεται η σύντροφός σου να είναι χαλαρή, γιατί όσο λιπαντικό και να βάλεις, αν σφίγγεται, εμποδίζεται η είσοδος και τότε δεν θα υπάρξει κανένα αποτέλεσμα.

 

ΣΕΞ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Δεν είναι και το εύκολο γιατί υπάρχουν παράγοντες, όπως η άμμος που τρυπώνουν σε σημεία, όπως ο κόλπος της γυναίκας. Μην ξεχνάς πως η άμμος ισοδυναμεί με μικροτραυματισμούς, μύκητες και άλλους μικροτραυματισμούς. Αν πάλι επιμένεις, επιχείρησε τη μια και μοναδική στάση που είναι η κατάλληλη: εσύ στα όρθια και εκείνη με τα πόδια τυλιγμένα γύρω σου.

 

ΣΕΞ ΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ

Το πρόβλημα εδώ είναι η σύσταση του νερού που είναι τέτοια και μπορεί να προκαλέσει ζημιά, μόλυνση και άλλα πολλά στη σύντροφό σου. Άλλο ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε είναι η απουσία άνωσης. Μια καλή εναλλακτική είναι το oral sex στα βρεγμένα σκαλοπάτια.

 

ΣΕΞ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ

Είναι η πιο ασφαλής  λύση. Όχι μόνο γιατί δεν κινδυνεύετε να σας δουν, αλλά το σημαντικότερο είναι πως ρυθμίζετε τη πίεση και τη θερμοκρασία του νερού, το οποίο είναι πιο καθαρό.

Όσο αφορά τις στάσεις, σαφώς και υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Τα μόνα εμπόδια που μπορεί να υπάρξουν είναι να γλιστρήσετε και να μην έχετε μεγάλη άνεση κινήσεων λόγω του περιορισμένου χώρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι νέες τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα αξεσουάρ που φοριέται παντός καιρού, αρκεί να ξέρεις τι σου ταιριάζει. Η μόδα προχωράει και αυτό ισχύει και στα γυαλιά...

Οι τροφές που δεν πρέπει να φας πριν πιεις αλκοόλ

Η κοινή λογική λέει ότι πριν πιούμε αλκοόλ, είτε μπύρα είτε ουίσκι, ή οποιοδήποτε άλλο, πρέπει πριν να έχουμε φάει κάτι για να μην...

BMW Foundation Herbert Quandt: Denkraum – Good Life & Sustainable Cities Athens

Το ‘Denkraum – Good Life & Sustainable Cities Athens’ είναι η δεύτερη εκδήλωση του 2020 Denkraum, που φιλοξενείται σε τρεις Ευρωπαϊκές πόλεις, Άμστερνταμ, Μαδρίτη...

Κουφονήσια: Δύο νησιά που ενσαρκώνουν την απόλυτη καλοκαιρινή ανεμελιά (pics)

Τα Κουφονήσια είναι νησιά των Μικρών Ανατολικών Κυκλάδων, ονειρεμένος προορισμός για ξεκούραστες διακοπές και βουτιές σε κρυστάλλινα νερά. Να σημειωθεί πως αποτελούνται από δύο νησίδες, το Άνω...

Τι μούσι σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Εάν είσαι από εκείνους που έχεις μούσι, γιατί το θεωρείς γοητεία, τότε σίγουρα θα ξέρεις τι σου ταιριάζει ανάλογα με το σχήμα του προσώπου...