fbpx

Σεξ στο νερό: Τι πρέπει να ξέρεις

Ακούγεται πολύ ιντριγκαδόρικο το σεξ στο νερό. Είτε είναι στη θάλασσα, είτε σε πισίνα, είτε στη μπανιέρα.

Κάποιοι είναι της άποψης ότι το να κάνεις σεξ στο νερό είναι εύκολο και ασφαλές. Και είναι πολλοί αυτοί που το προτιμούν, έτσι για αλλαγή.

Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Ναι, μπορεί να μας αρέσει, και να μας δίνει μια άλλη αίσθηση του σεξ , αλλά κρύβει κινδύνους.

Το πιο βασικό είναι πως το προφυλακτικό δεν εγγυάται τίποτα. Και εννοούμε, πως δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι προφυλάσσει μέσα στο νερό από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Και εκτός αυτού τόσο το θαλασσινό όσο και το νερό της πισίνας με τις χημικές ουσίες που περιέχει καταστρέφουν την λίπανση των προφυλακτικών.

 

ΞΗΡΑ Ή ΥΓΡΑ

Μπορεί να σκεφτείτε ότι κάνοντας σεξ σε νερό, η διείσδυση είναι παιχνιδάκι. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και αυτό γιατί το νερό, είτε χλωριωμένο, είτε θαλασσινό, είτε της βρύσης, έχει την ιδιότητα να ξεπλένει το φυσικό λιπαντικό του γυναικείου κόλπου, πράγµα που δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο για τους συµµετέχοντες. Τη λύση θα δώσει ένα λιπαντικό που περιέχει σιλικόνη και θα της ζητήσεις να χρησιµοποιήσει πριν μπείτε στο νερό.

Σαφώς και χρειάζεται η σύντροφός σου να είναι χαλαρή, γιατί όσο λιπαντικό και να βάλεις, αν σφίγγεται, εμποδίζεται η είσοδος και τότε δεν θα υπάρξει κανένα αποτέλεσμα.

 

ΣΕΞ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Δεν είναι και το εύκολο γιατί υπάρχουν παράγοντες, όπως η άμμος που τρυπώνουν σε σημεία, όπως ο κόλπος της γυναίκας. Μην ξεχνάς πως η άμμος ισοδυναμεί με μικροτραυματισμούς, μύκητες και άλλους μικροτραυματισμούς. Αν πάλι επιμένεις, επιχείρησε τη μια και μοναδική στάση που είναι η κατάλληλη: εσύ στα όρθια και εκείνη με τα πόδια τυλιγμένα γύρω σου.

 

ΣΕΞ ΣΤΗ ΠΙΣΙΝΑ

Το πρόβλημα εδώ είναι η σύσταση του νερού που είναι τέτοια και μπορεί να προκαλέσει ζημιά, μόλυνση και άλλα πολλά στη σύντροφό σου. Άλλο ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε είναι η απουσία άνωσης. Μια καλή εναλλακτική είναι το oral sex στα βρεγμένα σκαλοπάτια.

 

ΣΕΞ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ

Είναι η πιο ασφαλής  λύση. Όχι μόνο γιατί δεν κινδυνεύετε να σας δουν, αλλά το σημαντικότερο είναι πως ρυθμίζετε τη πίεση και τη θερμοκρασία του νερού, το οποίο είναι πιο καθαρό.

Όσο αφορά τις στάσεις, σαφώς και υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Τα μόνα εμπόδια που μπορεί να υπάρξουν είναι να γλιστρήσετε και να μην έχετε μεγάλη άνεση κινήσεων λόγω του περιορισμένου χώρου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως θα επαναφέρεις το σεξ στη σχέση σου

Έρχεται κάποια στιγμή στις σχέσεις, που το σεξ δεν αποτελεί προτεραιότητα, και σιγά- σιγά η σεξουαλική ζωή των ζευγαριών φθείρεται. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε...

Δες ποιες είναι οι υπερτροφές του καλοκαιριού

Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και ο οργανισμός μας, έχει ανάγκη ένα boost ενέργειας για να τονωθεί και να έχουμε σώμα υγιές. Μπορούμε να το...

Η μαύρη γαζέλα παραμένει sexy στα 50 της

Όταν ακούς τη φράση «μαύρη γαζέλα», που πηγαίνει το μυαλό σου; Μα φυσικά  στην ιέρεια του μόντελινγκ, την σέξυ, ατίθαση καλλονή, που κουβαλάει στη πλάτη...

Πώς θέλουν οι γυναίκες τον άνδρα για το one night stand

One night stand... πόσοι από εσάς έχετε υποκύψει στον πειρασμό και πόσοι ακόμα θα θέλατε δοκιμάσετε; Εμείς, οι άντρες το έχουμε εύκολο , αφού στο...

Παραδοσιακή κανελάδα από την Κω

Αν δεν έχετε δοκιμάσει αυτό το υπέροχο παραδοσιακό ρόφημα, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Δροσιστικό, με έντονο το άρωμα της κανέλας , το ρόφημα αυτό...