fbpx

«Σούπερ οργασμός» και πως θα της τον χαρίσεις

Ο καλύτερος οργασμός είναι αυτός που θα κάνει τη γυναίκα να «λιώσει». Και όπως έχουμε ξαναγράψει υπάρχουν πολλών ειδών οργασμοί που έχουν ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα.

Μερικές, είναι πολυοργασμικές, στη φάση που μπορεί να έχουν πάνω από 10 κορυφώσεις. Μη σας ακούγεται καθόλου περίεργο γιατί είναι αλήθεια.

Αυτό που χρίζει ειδικής αναφοράς, είναι πως κάποιες έρχονται σε οργασμό, που ονομάζεται σούπερ οργασμός.

3 είδη γυναικείου οργασμού που πρέπει να μάθεις

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΟΡΓΑΣΜΟΣ

Αν δεν ακούγαμε μαρτυρίες γυναικών δεν θα ξέραμε ότι υπάρχει. Και αυτό έγινε γνωστό μέσω ενός ντοκιμαντέρ του Channel 4 της Αγγλίας και παρουσίαζε γυναίκες που βίωσαν αυτή τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Πρόκειται για έναν δυνατό οργασμό, τόσο δυνατό που έχει 100 φορές μεγαλύτερη ένταση από τον τυπικό.

Ο σούπερ οργασμός συνδέεται με υψηλότερα επίπεδα ωκυτοκίνης, της λεγόμενης ορμόνης της αγάπης, που απελευθερώνεται όταν είμαστε συναισθηματικά δεμένοι με κάποιον.Η μελέτη αποκάλυψε επίσης ότι όσοι φτάνουν πιο εύκολα σε τέτοιο οργασμό είναι πιο εύκολο να διεγερθούν όταν εκτίθενται σε πορνό και σεξουαλικά ερεθίσματα. Οι γυναίκες διαπιστώθηκε ότι ήταν πολύ πιο χαλαρές κατά τη διάρκεια του σεξ και δεν επικεντρώνονταν στον οργασμό.

Για τις ανάγκες της μελέτης έγιναν διάφορα τεστ, μεταξύ των οποίων και ένα αρκετά επικίνδυνο και άβολο αφού μια γυναίκα κλήθηκε να αυνανιστεί μέσα σε μαγνητικό τομογράφο.

Το να βασανίζεις το μυαλό σου να παράγει περισσότερη ωκυτοκίνη μπορεί να μην έχει αποτέλεσμα, γι’ αυτό και οι ερευνητές συνιστούν γιόγκα και χαλάρωση για να φτάσεις στον υπέρτατο οργασμό.

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΧΑΡΙΣΕΙΣ

Η δασκάλα του τάντρα και της τάρα γιόγκα, Μaria Porsfelt μας καθοδηγεί βήμα βήμα στο «δρόμο» για να τις χαρίσετε τον σούπερ οργασμό.

Ξεκινάτε πρώτα από τα προκαταρκτικά, με ένα μισάωρο περίπου αφιερωμένο στα παιχνίδια της προθέρμανσης. Αυτό δίνει στον άντρα τον απαραίτητο χρόνο να συνηθίσει στη στύση και στη γυναίκα την ευκαιρία να «ζεσταθεί» και να χαλαρώσει.

Ένας σούπερ οργασμός έχει να κάνει με τον πλήρη έλεγχο του σώματος, ώστε να μην το νιώθεις μόνο στα γεννητικά όργανα αλλά σε ολόκληρο το κορμί.

Όπως λέει χαρακτηριστικά: « Επικεντρωθείτε στο να νιώσετε την έξαψη εκεί χαμηλά, αλλά καθώς το κάνετε ξεκινήστε να διαχέετε αυτή την ευχαρίστηση σε όλο σας το σώμα, στο μυαλό και στην αναπνοή σας. Αυτό απαιτεί πρακτική και λίγη πίστη σε αυτό που κάνετε».

Πως θα το καταλάβετε;

Μπορεί να δείτε ένα μούδιασμα στα χέρια και στα πόδια, ξηρότητα στον λαιμό, ευχαρίστηση στην κοιλιά και αυτό που η ίδια αποκαλεί «διάλυση του σώματος».

 

ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ

Το δεύτερο στάδιο είναι η χαλάρωση. Όπως λέει η ίδια « Όσο πιο πολύ κυνηγάτε τον σούπερ οργασμό τόσο πιο πολλές οι πιθανότητες να μην φτάσετε ποτέ σ’ αυτόν. Το κλειδί για τη γυναίκα είναι να μάθει να χαλαρώνει και για τον άντρα να ελέγχει τις ερωτικές του ορμές χωρίς να εκσπερματώνει».

Και για τους δύο το κλειδί βρίσκεται στην αναπνοή. Η Maria Porsfelt συμβουλεύει πως «Ο άντρας μπορεί να αναπνέει βαθιά καθώς διεισδύει, να κάνει μια μικρή παύση στην πλήρη διείσδυση, να εκπνέει επίσης βαθιά καθώς βγαίνει απ’ το σώμα της παρτενέρ του και έπειτα από μια μικρή παύση να επαναλαμβάνει τη διαδικασία. Εστιάζοντας στην αναπνοή είναι κάτι που σας ηρεμεί και σας δίνει τον έλεγχο όλων των ενεργειών».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Natura: Το σπίτι που πάει παντού μαζί σου

Μια τροχοβίλα με αισθητική loft και χαμηλό κόστος, που μπορεί να ακολουθεί τις ανάγκες σου για αλλαγή. «Wherever I lay my hat, thats my home»...

Συμβουλες για να μη φοβάσαι τη δέσμευση

Μια επική ατάκα της γυναίκας είναι «θα ήθελα να το πάμε πιο σοβαρά». Όχι, ότι οι άντρες δεν την λένε, αλλά οι γυναίκες κάποια...

Δες πώς θα «χτίσεις» μπράτσα και ώμους εύκολα και γρήγορα στο σπίτι

Η γυμναστική στο σπίτι έχει γίνει πλέον καθημερινή συνήθεια και πολλοί προτιμούν να προπονούνται εκεί παρά σε κάποιο γυμναστήριο. Υπάρχουν ασκήσεις για όλο το μυϊκό...

Πρωινές συνήθειες που θα μας βοηθήσουν στο αδυνάτισμα

Το αδυνάτισμα είναι μια δύσκολη διαδικασία. Και όχι αν θέλουμε να χάσουμε 1-2 κιλάκια- γιατί αυτά χάνονται σχετικά εύκολα- αλλά αν θέλουμε να διώξουμε...

Βαρουφάκης: Το πολιτικό πρόσωπο με το αμφιλεγόμενο στιλ

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αποτελεί ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο, τόσο για τις πολιτικές του προτάσεις, όσο και για το εκκεντρικό του στιλ. Γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1961...