fbpx

Συμβουλες για να μη φοβάσαι τη δέσμευση

Μια επική ατάκα της γυναίκας είναι «θα ήθελα να το πάμε πιο σοβαρά». Όχι, ότι οι άντρες δεν την λένε, αλλά οι γυναίκες κάποια στιγμή θέλουν να αποκατασταθούν, να παντρευτούν και να γίνουν μάνες.

Μάλιστα, αυτό είναι ένα μόνιμο παράπονο των γυναικών, πως οι άντρες δεν θέλουν να δεσμεύονται και θέλουν να κυκλοφορούν χωρίς την ταμπέλα «είμαι δεσμευμένος».

Για κάποιους ισχύει, για κάποιους άλλους όμως, όχι απλά δεν φοβούνται τη δέσμευση, αλλά την επιδιώκουν.

Αυτοί που ανήκουν στην πρώτη κατηγορία και δεν μπορούν να φανταστούν τον εαυτό τους να γίνεται πατέρας από τα 30, υπάρχουν τρόποι για να αλλάξουν γνώμη.

 

Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ

Οι άντρες που έχουν προβλήματα δέσμευσης, κρατούν μια απόμακρη στάση από τις συντρόφους τους. Αυτό σημαίνει πως κάθε φορά που νιώθουν να έρχονται κοντά, απομακρύνονται.

Κάποιοι παρουσιάζουν ένα ρομαντικό εαυτό προς τις συντρόφους τους με σκοπό να καλύψουν το φόβο τους για μια στενή σχέση με προοπτικές για κάτι πιο σοβαρό.

 

ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΑΣ

Κάντε μια εσωτερική αναζήτηση και θα καταλάβετε τι είναι αυτό που πραγματικά φοβάστε και διστάζετε να κάνετε μια σοβαρή σχέση. Μπορεί να φοβάστε μη πληγωθείτε, τη δουλειά που χρειάζεται και από τους δύο για να λειτουργήσει η σχέση.

Πρέπει να κατονομάσετε τους φόβους σας για να μπορείτε να προχωρήσετε στη ζωή σας.

 

Η ΡΙΖΑ ΤΩΝ ΦΟΒΩΝ ΣΑΣ

Οι φοβίες σας δεν είναι έμφυτες οι περισσότερες, αλλά επίκτητες. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι φόβοι μας μπορεί να έχουν προκληθεί από  ψυχικά τραύματα, ακόμη και από την παιδική μας ηλικία.

Μπορεί να προέρχεται κάποιος από διαλυμένη οικογένεια, ή να υπήρχε ενδοοικογενειακή βία. Έτσι τρέμετε μήπως και η δική σας σχέση είναι καταδικασμένη.

 

ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ

Όλοι έρχεται η ώρα που οραματιζόμαστε το μέλλον μας, ώστε να φτιάξουμε ένα πλάνο για να φτάσουμε εκεί που στοχεύουμε.

Αν είστε άνθρωπος με σπουδές, μια καλή δουλειά και καλό μισθό, θα πρέπει να αναλογιστείτε αν είναι όσα θέλατε να καταφέρετε στη ζωή σας ή αν σας λείπει η οικογένεια.

Μην έχετε φοβίες και σκεφτείτε τι σας γεμίζει και πως θα θέλατε να είναι η ζωή σας ύστερα από 5 χρόνια από τώρα.

ΘΕΣΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

Για να επικεντρωθείτε σε ένα στόχο αναπόφευκτα θα παραμελήσετε έναν άλλο. Μπορεί να θέλετε να επικεντρωθείτε στη καριέρα σας, οπότε η προσωπική σας ζωή πάει περίπατο, γιατί δε θα έχετε πολύ χρόνο να αφιερώσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5 μυστικά για τέλειο ψητό κοτόπουλο

Όσοι θεωρούν τον εαυτό τους «καλούς μάγειρες» σίγουρα γνωρίζουν και πως να φτιάχνουν το τέλειο ψητό κοτόπουλο. Σεφ μπορεί να μην είστε αλλά τα στοιχειώδη...

Οι άνδρες λέμε αλήθειες μεταξύ μας;

Συνήθως, οι γυναίκες έχουν το προνόμιο να συζητάνε τα πάντα μεταξύ τους, αλλά και εμείς δεν πάμε πίσω. Η φάση είναι «άλλος έχει το όνομα...

Πως βοηθάει το κρασί πριν τον ύπνο να χάσεις κιλά

«Ένα κρασάκι την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα» αλλά βοηθάει και στο να χάσεις κιλά. Σε μια συγκεκριμένη ώρα και όχι όποτε θέλουμε....

Πως θα δείχνεις πιο φρέσκος μετά από μια πολύωρη πτήση

Όλοι έχει τύχει να ταξιδέψουμε με αεροπλάνο. Είτε για κοντινούς είτε για πιο μακρινούς προορισμούς. Το ταξίδι με αεροπλάνο είναι πάντα ξεκούραστο, αλλά στην περίπτωση...

Παύλος Σιδηρόπουλος: Ο βασιλιάς της ροκ και το άδικο τέλος

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος ήταν ένας άξιος εκφραστής της ελληνικής ροκ σκηνής. Τα τραγούδια του πάντα με νόημα, μας συντρόφευαν στην πορεία της ζωής μας,...