fbpx

Τι πρέπει να γνωρίζεις για το σεξ στο αυτοκίνητο

Το έχουμε δει σε ταινίες και κάποιοι το έχουν δοκιμάσει για να ξεφύγουν από τα τετριμμένα και να απολαύσουν μια διαφορετική εμπειρία στο σεξ.

Γιατί είναι καλό να πειραματίζεσαι στο σεξ, για να μην καταντάει μια βαρετή τυπική διαδικασία. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις διάφορες στάσεις που υπάρχουν, αλλά και στα μέρη που μπορείς να το κάνεις.

Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι μια ωραία εμπειρία. Είναι διασκεδαστικό αλλά ταυτόχρονα κρύβει μια επικινδυνότητα. Αυτό είναι που μας εξιτάρει και μας κάνει να το προτιμάμε. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία και όλα τ άλλα είναι παιχνιδάκι.

 

ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ

Αν το «σαλόνι» του αυτοκινήτου είναι μεγάλο είναι μεγάλο και δεν είσαι ψηλός, το να ξαπλώσεις στο πίσω κάθισμα θα είναι ιδανική και άνετη και για τους δυο σας.

Τips: Σπρώξε τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού όσο πιο μπροστά γίνεται για επιπλέον χώρο.

ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ

Πήγαινε το κάθισμά σου όσο πιο πίσω γίνεται, κατέβασε την πλάτη και προσκάλεσέ τη. Σκέψου έξυπνα: προτίμησε τη θέση του συνοδηγού, ώστε να μην έχετε ούτε το τιμόνι ως εμπόδιο, ούτε τον κίνδυνο να πατηθεί κατά λάθος η κόρνα.

Tips: Κράτησέ τη από τα μαλλιά. Και επειδή είναι kinky και θα της αρέσει, αλλά και για να τη συγκρατήσεις σε περίπτωση που πάνω στην έκσταση κινδυνεύσει να χτυπήσει το κεφάλι της στην οροφή του αυτοκινήτου.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το σεξ έξω από το αυτοκίνητο δίνει ελευθερία κινήσεων. Μπορείς να της κάνεις στοματικό ενώ κάθεται στο καπό, να έρθεις από πίσω της ή ακόμη και να μην χρησιμοποιήσετε καθόλου το αυτοκίνητο, αναζητώντας το πάθος στη φύση. Καθαρός αέρας, σκοτάδι και μπόλικο οξυγόνο: ιδανική λύση για το καυτό ελληνικό καλοκαίρι.

Tips: Σ’ αυτήν την περίπτωση, η αντικουνουπική αλοιφή είναι εξίσου σημαντική με το προφυλακτικό.

ΕΝΩ ΟΔΗΓΕΙΣ

Αν πάρεις το ρίσκο να το επιχειρήσεις:
-Τα μάτια στο δρόμο.
-Το χέρι στο τιμόνι (το ένα τουλάχιστον).
-Οι ρόδες μακριά από λακούβες. Εκτός αν θέλεις να σπάσεις πλάκα. Ή τα δόντια της. -Αλλά να ξέρεις ότι αυτό θα πονέσει.
-Εξυπακούεται ότι οδηγείς αργά και προσεχτικά. Το στοματικό εν κινήσει είναι από μόνο του μια βόμβα αδρεναλίνης. Μην επιχειρήσεις να προσθέσεις κι άλλη. Η βόμβα μπορεί να σκάσει στα χέρια σου.

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Οι κανόνες λένε το εξής:

  • Μην παρκάρεις σε πολυσύχναστες περιοχές
  • Μην παρκάρεις σε περιοχές με υπερβολικό φωτισμό
  • Μην παρκάρεις σε σημεία ξεχασμένα από τον Θεό.

 

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πριν ξεκινήσεις το οτιδήποτε μαζί της, βεβαιώσου ότι έχεις βάλει κεντρικό κλείδωμα και έχεις επιλέξει μια σχετικά safe περιοχή. Το ότι την συγκεκριμένη στιγμή δεν υπάρχει ψυχή τριγύρω, δεν σημαίνει ότι δεν θα παρουσιαστεί κάποιος περίεργος. Και το τελευταίο που θέλεις είναι να σε πιάσει με τα βρακιά κατεβασμένα – στην κυριολεξία. Βεβαιώσου ότι το χειρόφρενο είναι σηκωμένο και καλή διασκέδαση.

 

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ

Άρθρο 353 του Ποινικού Κώδικα: Προσβολή της δημοσίας αιδούς:

  1. Όποιος δημόσια επιχειρεί ακόλαστη πράξη και προκαλεί μ’ αυτήν σκάνδαλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.
  2. Όποιος εν γνώσει προσβάλλει βάναυσα την αιδώ άλλου με ακόλαστη πράξη που ενεργείται ενώπιόν του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών ή με χρηματική ποινή.

Σε πιο ελεύθερη μετάφραση, αν η αστυνομία αντιληφθεί ότι το αυτοκίνητο κουνιέται περίεργα, την πάτησες. Περνάς δικαστήριο, πληρώνεις πρόστιμο και το ποινικό σου μητρώο αρχίζει να μαθαίνει τα πρώτα του γράμματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τοξική σχέση; Έτσι θα την αντιμετωπίσεις

Κάποιες σχέσεις δεν είναι έτσι, όπως φαίνονται στην αρχή. Όλα είναι ονειρικά και πιστεύεις πως έτσι θα είναι και στη συνέχεια. Μέχρι τη στιγμή...

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τα «κακά παιδιά»

Η πεποίθηση που επικρατεί σε σχέση με το φλερτ είναι πως οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα με χιούμορ, να έχει αυτοπεποίθηση και θάρρος στη...

Κι όμως, το αλκοόλ μας προκαλεί άγχος

Όταν αγχωνόμαστε ή όταν είμαστε στα «πατώματα» συνηθίζουμε να πίνουμε ένα ποτό για να χαλαρώσουμε και να ξεχάσουμε οτιδήποτε μας απασχολεί. Θα έχετε ακούσει...

Τι χαρακτηριστικά ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα

Όλοι ψάχνουμε να βρούμε το έτερον μας ήμισυ. Και επειδή έχουμε θέσει κάποια συγκεκριμένα standards, τη γυναίκα τη θέλουμε να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις. Και εννοώντας...

Τα πλεονεκτήματα των διακοπών μαζί με την κοπέλα σου

Καλές οι διακοπές ή ένα ταξίδι με τους φίλους σου, όμως δεν είναι το ίδιο όταν το κάνεις με την κοπέλα σου. Η καλύτερη φάση...