Τι πρέπει να γνωρίζεις για το σεξ στο αυτοκίνητο

Το έχουμε δει σε ταινίες και κάποιοι το έχουν δοκιμάσει για να ξεφύγουν από τα τετριμμένα και να απολαύσουν μια διαφορετική εμπειρία στο σεξ.

Γιατί είναι καλό να πειραματίζεσαι στο σεξ, για να μην καταντάει μια βαρετή τυπική διαδικασία. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στις διάφορες στάσεις που υπάρχουν, αλλά και στα μέρη που μπορείς να το κάνεις.

Το σεξ στο αυτοκίνητο είναι μια ωραία εμπειρία. Είναι διασκεδαστικό αλλά ταυτόχρονα κρύβει μια επικινδυνότητα. Αυτό είναι που μας εξιτάρει και μας κάνει να το προτιμάμε. Αυτό που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία και όλα τ άλλα είναι παιχνιδάκι.

 

ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑ

Αν το «σαλόνι» του αυτοκινήτου είναι μεγάλο είναι μεγάλο και δεν είσαι ψηλός, το να ξαπλώσεις στο πίσω κάθισμα θα είναι ιδανική και άνετη και για τους δυο σας.

Τips: Σπρώξε τα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού όσο πιο μπροστά γίνεται για επιπλέον χώρο.

ΣΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ

Πήγαινε το κάθισμά σου όσο πιο πίσω γίνεται, κατέβασε την πλάτη και προσκάλεσέ τη. Σκέψου έξυπνα: προτίμησε τη θέση του συνοδηγού, ώστε να μην έχετε ούτε το τιμόνι ως εμπόδιο, ούτε τον κίνδυνο να πατηθεί κατά λάθος η κόρνα.

Tips: Κράτησέ τη από τα μαλλιά. Και επειδή είναι kinky και θα της αρέσει, αλλά και για να τη συγκρατήσεις σε περίπτωση που πάνω στην έκσταση κινδυνεύσει να χτυπήσει το κεφάλι της στην οροφή του αυτοκινήτου.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το σεξ έξω από το αυτοκίνητο δίνει ελευθερία κινήσεων. Μπορείς να της κάνεις στοματικό ενώ κάθεται στο καπό, να έρθεις από πίσω της ή ακόμη και να μην χρησιμοποιήσετε καθόλου το αυτοκίνητο, αναζητώντας το πάθος στη φύση. Καθαρός αέρας, σκοτάδι και μπόλικο οξυγόνο: ιδανική λύση για το καυτό ελληνικό καλοκαίρι.

Tips: Σ’ αυτήν την περίπτωση, η αντικουνουπική αλοιφή είναι εξίσου σημαντική με το προφυλακτικό.

ΕΝΩ ΟΔΗΓΕΙΣ

Αν πάρεις το ρίσκο να το επιχειρήσεις:
-Τα μάτια στο δρόμο.
-Το χέρι στο τιμόνι (το ένα τουλάχιστον).
-Οι ρόδες μακριά από λακούβες. Εκτός αν θέλεις να σπάσεις πλάκα. Ή τα δόντια της. -Αλλά να ξέρεις ότι αυτό θα πονέσει.
-Εξυπακούεται ότι οδηγείς αργά και προσεχτικά. Το στοματικό εν κινήσει είναι από μόνο του μια βόμβα αδρεναλίνης. Μην επιχειρήσεις να προσθέσεις κι άλλη. Η βόμβα μπορεί να σκάσει στα χέρια σου.

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Οι κανόνες λένε το εξής:

  • Μην παρκάρεις σε πολυσύχναστες περιοχές
  • Μην παρκάρεις σε περιοχές με υπερβολικό φωτισμό
  • Μην παρκάρεις σε σημεία ξεχασμένα από τον Θεό.

 

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Πριν ξεκινήσεις το οτιδήποτε μαζί της, βεβαιώσου ότι έχεις βάλει κεντρικό κλείδωμα και έχεις επιλέξει μια σχετικά safe περιοχή. Το ότι την συγκεκριμένη στιγμή δεν υπάρχει ψυχή τριγύρω, δεν σημαίνει ότι δεν θα παρουσιαστεί κάποιος περίεργος. Και το τελευταίο που θέλεις είναι να σε πιάσει με τα βρακιά κατεβασμένα – στην κυριολεξία. Βεβαιώσου ότι το χειρόφρενο είναι σηκωμένο και καλή διασκέδαση.

 

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ

Άρθρο 353 του Ποινικού Κώδικα: Προσβολή της δημοσίας αιδούς:

  1. Όποιος δημόσια επιχειρεί ακόλαστη πράξη και προκαλεί μ’ αυτήν σκάνδαλο τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.
  2. Όποιος εν γνώσει προσβάλλει βάναυσα την αιδώ άλλου με ακόλαστη πράξη που ενεργείται ενώπιόν του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών ή με χρηματική ποινή.

Σε πιο ελεύθερη μετάφραση, αν η αστυνομία αντιληφθεί ότι το αυτοκίνητο κουνιέται περίεργα, την πάτησες. Περνάς δικαστήριο, πληρώνεις πρόστιμο και το ποινικό σου μητρώο αρχίζει να μαθαίνει τα πρώτα του γράμματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Parfait γιαουρτιού με φρέσκα φρούτα και βρώμη

Θέλετε να προσθέσετε στο πρωινό σας κάτι το διαφορετικό, για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα; Ένα εκπληκτικό parfait γιαουρτιού με φρέσκα φρούτα και βρώμη θα...

Επηρεάζει το γυμναστήριο τη σεξουαλική ζωή;

Ένα από τα άγχη των ανδρών- από τα πολλά που έχουν- είναι το κατά πόσο η συχνή ενασχόληση με το γυμναστήριο επηρεάζει τη σεξουαλική...

Hugh Hefner: Η βιογραφία ενός Playboy

Ο Hugh Hefner χαρακτήρισε και χαρακτηρίστηκε από μια εποχή κοινωνικής απελευθέρωσης, δημιουργώντας την μεγαλύτερη ερωτική βιομηχανία που έχει γνωρίσει ο πλανήτης. Ο ένας και μοναδικός...

Ενδυματολογικά λάθη που πρέπει να προσέξεις

Οι περισσότεροι από εμάς φοράμε ότι βρούμε μπροστά μας και φεύγουμε από το σπίτι. Αυτό συμβαίνει είτε επειδή δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο είτε...

Τολό: Ένας παραθαλάσσιος παράδεισος στην Αργολίδα

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Ένας παραθαλάσσιος παράδεισος στην Αργολίδα, όπου γίνεται πόλος έλξης για τους Αθηναίους. Το Τολό, είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στα...