fbpx

Το μυστικό για καλύτερο σεξ κρύβεται στην αναπνοή

Το σεξ κρύβει πολλά μυστικά που αν ξέρουμε πως να τα χρησιμοποιήσουμε θα το απολαύσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό με τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Αν ψάχνεις τρόπους για να το εξελίξεις, να ξέρεις ότι το μυστικό στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλο από τη γιόγκα .

 

ΕΡΕΥΝΑ

Σύμφωνα με τους ειδικούς, κατά της διάρκεια ενός μαθήματος γιόκα ο σωστός έλεγχος της αναπνοής -αυτό που οι γιόγκι αποκαλούν pranayama- βοηθά τον ανθρώπινο οργανισμό να παράξει τις ίδιες χημικές ουσίες με αυτές που παράγονται κατά τη διάρκεια του σεξ -γεγονός που σημαίνει ότι μετά από κάθε μάθημα, η επιθυμία σου για σεξ βρίσκεται στα ύψη.

Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι κάποιες συγκεκριμένες στάσεις αυξάνουν τη ροή του αίματος στην πυελική χώρα, γεγονός που, για εμάς τους άντρες, μεταφράζεται σε ποιοτικότερες στήσεις καθώς επίσης και σε μεγαλύτερη αντοχή και απόλαυση κατά τη σεξουαλική πράξη.

 

ΣΤΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑ

Η στάση αυτή ασκεί την περιοχή της λεκάνης, αφού σε αναγκάζει να «ζορίσεις» το πυελικό σου έδαφος- δηλαδή, τους μύες αυτούς που βρίσκονται μεταξύ της ηβικής σύμφυσης και του κόκκυγα- καθώς χαμηλώνεις τον κόκκυγα. Κάτι ανάλογο κάνουν και οι ασκήσεις Kegel, οι οποίες έχουν ως σκοπό τον καλύτερο έλεγχο των σεξουαλικών οργάνων.

Πως να την κάνεις: Στάσου όρθιος έχοντας εκτείνει τα πόδια σου στο πλάτος των ώμων. Εν συνεχεία, σήκωσε τα χέρια σου ψηλά με τις παλάμες να κοιτάζουν η μια προς την άλλη. Κατόπιν, λύγισε τα γόνατά σου και τέντωσε τα οπίσθιά σου προς τα πίσω σα να πρόκειται να καθίσεις σε καρέκλα και μείνε στη στάση αυτή για ένα λεπτό.

ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ

Η συγκεκριμένη στάση τεντώνει τα αναπαραγωγικά σου όργανα και βοηθά στην καλύτερη αιμάτωσή τους.

Πως να την κάνεις: Ξάπλωσε μπρούμυτα, ένωσε τα πόδια σου και τέντωσέ τα. Εν συνεχεία, τοποθέτησε τα χέρια σου σου παράλληλα στον κορμό σου, με τις παλάμες ν’ ακουμπάνε στο πάτωμα. Χρησιμοποιώντας τους ραχιαίους σου, ανασήκωσε το πάνω μέρος του κορμού σου, χωρίς ωστόσο να ξεκολλήσεις τη λεκάνη σου από το πάτωμα. Κράτα τη στάση για ένα με δύο λεπτά και χαμήλωσε αργά μέχρι να επανέλθεις στην αρχική σου θέση.

 

ΣΤΑΣΗ «ΓΙΡΛΑΝΤΑ»

Η εν λόγω στάση σε αναγκάζει να δουλέψεις τους προσαγωγούς σου, το πυελικό έδαφος αλλά και τους κάτω κοιλιακούς. Επιπλέον, σύμφωνα με μια θεωρία, η στάση αυτή τονώνει τον σπλήνα αλλά και τους γεννητικούς αδένες.

Πως να την κάνεις: Σε όρθια στάση, τοποθέτησε τα πόδια σου ανοιχτά και με τις πατούσες σου να κοιτούν προς τα έξω. Κατόπιν, ένωσε τα χέρια σου μπροστά από το στήθος σου και ξεκίνα να κατεβαίνεις αργά -σκοπός σου είναι τα οπίσθιά σου να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο πάτωμα. Για καλύτερη ισορροπία αλλά και για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα οφέλη της συγκεκριμένης στάσης, ακούμπα τα μπράτσα σου στα γόνατά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Ο Άρης περνάει στον Κριό

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει ο Άρης που περνάει στον Κριό στις 28 Ιουνίου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις. Κριός Κριέ,...

Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις. Κριός Κριέ,...

Ένα… σκάφανδρο κατά του κορονοϊού

Ένα νέο είδος μάσκας πλήρους κάλυψης του κεφαλιού έκανε την εμφάνισή του. Το look αστροναύτη στη μόδα λοιπόν, αλλά και ανάγκη για όσους θέλουν...

Τα accounts που θα σου δώσουν έμπνευση για τατουάζ

Το τατουάζ όλοι το θέλουμε, αλλά δύσκολα παίρνουμε την απόφαση, ειδικά όταν δεν είμαστε σίγουροι για το σχέδιο. Από τη στιγμή όμως που θα το...

Ο Μike Tyson επιστρέφει στο ρινγκ

Ο χώρος του μποξ αδημονεί για μια δυναμική επάνοδο, που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του king boxing. Φυσικά, αναφερόμαστε στην επιστροφή του «βασιλιά» του μποξ,...