Το μυστικό για καλύτερο σεξ κρύβεται στην αναπνοή

Το σεξ κρύβει πολλά μυστικά που αν ξέρουμε πως να τα χρησιμοποιήσουμε θα το απολαύσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό με τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Αν ψάχνεις τρόπους για να το εξελίξεις, να ξέρεις ότι το μυστικό στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλο από τη γιόγκα .

 

ΕΡΕΥΝΑ

Σύμφωνα με τους ειδικούς, κατά της διάρκεια ενός μαθήματος γιόκα ο σωστός έλεγχος της αναπνοής -αυτό που οι γιόγκι αποκαλούν pranayama- βοηθά τον ανθρώπινο οργανισμό να παράξει τις ίδιες χημικές ουσίες με αυτές που παράγονται κατά τη διάρκεια του σεξ -γεγονός που σημαίνει ότι μετά από κάθε μάθημα, η επιθυμία σου για σεξ βρίσκεται στα ύψη.

Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι κάποιες συγκεκριμένες στάσεις αυξάνουν τη ροή του αίματος στην πυελική χώρα, γεγονός που, για εμάς τους άντρες, μεταφράζεται σε ποιοτικότερες στήσεις καθώς επίσης και σε μεγαλύτερη αντοχή και απόλαυση κατά τη σεξουαλική πράξη.

 

ΣΤΑΣΗ ΚΑΡΕΚΛΑ

Η στάση αυτή ασκεί την περιοχή της λεκάνης, αφού σε αναγκάζει να «ζορίσεις» το πυελικό σου έδαφος- δηλαδή, τους μύες αυτούς που βρίσκονται μεταξύ της ηβικής σύμφυσης και του κόκκυγα- καθώς χαμηλώνεις τον κόκκυγα. Κάτι ανάλογο κάνουν και οι ασκήσεις Kegel, οι οποίες έχουν ως σκοπό τον καλύτερο έλεγχο των σεξουαλικών οργάνων.

Πως να την κάνεις: Στάσου όρθιος έχοντας εκτείνει τα πόδια σου στο πλάτος των ώμων. Εν συνεχεία, σήκωσε τα χέρια σου ψηλά με τις παλάμες να κοιτάζουν η μια προς την άλλη. Κατόπιν, λύγισε τα γόνατά σου και τέντωσε τα οπίσθιά σου προς τα πίσω σα να πρόκειται να καθίσεις σε καρέκλα και μείνε στη στάση αυτή για ένα λεπτό.

ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ

Η συγκεκριμένη στάση τεντώνει τα αναπαραγωγικά σου όργανα και βοηθά στην καλύτερη αιμάτωσή τους.

Πως να την κάνεις: Ξάπλωσε μπρούμυτα, ένωσε τα πόδια σου και τέντωσέ τα. Εν συνεχεία, τοποθέτησε τα χέρια σου σου παράλληλα στον κορμό σου, με τις παλάμες ν’ ακουμπάνε στο πάτωμα. Χρησιμοποιώντας τους ραχιαίους σου, ανασήκωσε το πάνω μέρος του κορμού σου, χωρίς ωστόσο να ξεκολλήσεις τη λεκάνη σου από το πάτωμα. Κράτα τη στάση για ένα με δύο λεπτά και χαμήλωσε αργά μέχρι να επανέλθεις στην αρχική σου θέση.

 

ΣΤΑΣΗ «ΓΙΡΛΑΝΤΑ»

Η εν λόγω στάση σε αναγκάζει να δουλέψεις τους προσαγωγούς σου, το πυελικό έδαφος αλλά και τους κάτω κοιλιακούς. Επιπλέον, σύμφωνα με μια θεωρία, η στάση αυτή τονώνει τον σπλήνα αλλά και τους γεννητικούς αδένες.

Πως να την κάνεις: Σε όρθια στάση, τοποθέτησε τα πόδια σου ανοιχτά και με τις πατούσες σου να κοιτούν προς τα έξω. Κατόπιν, ένωσε τα χέρια σου μπροστά από το στήθος σου και ξεκίνα να κατεβαίνεις αργά -σκοπός σου είναι τα οπίσθιά σου να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο πάτωμα. Για καλύτερη ισορροπία αλλά και για να μπορέσεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα οφέλη της συγκεκριμένης στάσης, ακούμπα τα μπράτσα σου στα γόνατά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πλεονεκτήματα του ντεκαφεϊνέ – Ποιοι πρέπει να τον προτιμούν

Ο καφές είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ροφήματα στον κόσμο. Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν να πίνουν καφέ, αλλά θέλουν να περιορίσουν την πρόσληψη καφεΐνης...

Πως θα εκτελέσεις 100 push ups σερί

Μια από τις ασκήσεις που πολλοί αποφεύγουν λόγω του βαθμού δυσκολίας είναι τα push ups. Στα 5 πρώτα, αν δεν έχεις συνηθίσει αυτού του...

Vyrus Alyen phone home… (pics)

Η απαράμιλλη ιταλική αισθητική και μηχανολογική haute couture συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν αυτή την πραγματικά «εξωγήινη» μοτοσικλέτα. Τόσο με βάση τις αισθήσεις, όσο και με...

Τι πρέπει να ελέγχεις στο αυτοκίνητο όταν γυρνάς από διακοπές

Οι διακοπές για φέτος, για τους περισσότερους έφτασαν στο τέλος τους. Πολύς κόσμος προτίμησε είτε να πάει σε κάποιο νησί είτε να πάρει το...

Η Nike έφτιαξε sneakers στη μνήμη του Κοbe Bryant

Η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών ειδών, Nike, για να τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντα Kobe Bryant  θέλησε να λανσάρει ένα νέο μοντέλο sneakers, που παίρνει...