3 είδη γυναικείου οργασμού που πρέπει να μάθεις

Το σεξ όπως έχουμε πει και άλλες φορές είναι απόλαυση και για τη γυναίκα και για τον άντρα. Γιατί αν είναι να ευχαριστιέται μόνο ο ένας, τότε κάτι δε γίνεται σωστά.

Ο άντρας καταλαβαίνει αν η σύντροφος του το απολαμβάνει, εφόσον  εκείνη έρθει σε οργασμό. Και όσες περισσότερες φορές τόσο το καλύτερο.

Υπάρχουν δύο ειδών οργασμοί, που είναι πάνω – κάτω γνωστοί. Όπως είναι ο κλειτοριδικός και ο κολπικός. Σε κάποιες περιπτώσεις, υπάρχει και ο μεικτός.

Τι είναι αυτός; Είναι ένας συνδυασμός της υπεδιέργερσης της κλειτορίδας με τον ερεθισμό του σημείου Α- το μπροστινό τοίχωμα του κόλπου στο ύψος του αφαλού- στα έγκατα του γυναικείου κόλπου.

Αυτοί είναι το πιο τετριμμένοι οργασμοί στους οποίους μπορεί να «έρθει» μια γυναίκα.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί, αλλά και άλλοι που είναι το ίδιο έντονοι.

 

ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ

Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η Lioness-εταιρεία δονητών που δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τις γυναίκες να γνωρίσουν καλύτερα το σώμα τους και εν συνεχεία, τους συντρόφους τους να κατανοήσουν πώς επιτυγχάνεται η σεξουαλική γυναικεία ικανοποίηση- με τη συμμετοχή 3.500 γυναικών, υπέδειξε τα τρία διαφορετικά είδη οργασμού των γυναικών: Τον οργασμό «ηφαίστειο», τον οργασμό «χιονοστιβάδα» και τον οργασμό «κύμα των ωκεανών».

Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν από τα δεδομένα που συνέλεξαν οι δονητές Lioness κατά τη διάρκεια της χρήσης τους από τις συμμετέχουσες σε διάστημα περίπου δύο μηνών.

Όπως διαπιστώθηκε το πυελικό έδαφος παίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητα της κορύφωσης μιας γυναίκας. Πρόκειται για τον μυϊκό ιστό, που βρίσκεται μεταξύ του ιερού οστού και του ηβικού οστού και στηρίζει τόσο τη μήτρα και την ουροδόχο κύστη όσο και το παχύ έντερο και τμήμα του λεπτού εντέρου.

Αν η μυϊκή του δομή είναι εξασθενημένη, είναι πολύ δύσκολο η γυναίκα να φτάσει σε οργασμό, μιας και η γρήγορη σύσπαση των μυών αυτών αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και ως εκ τούτου προκαλεί τα κύματα ευχαρίστησης που ονομάζουμε οργασμό.

«Κύμα των ωκεανών»

Όπως ακριβώς υποδηλώνει το όνομά του, ο οργασμός αυτός ξεκινάει σαν ένα κύμα με έντονες και γρήγορες συσπάσεις που ολοένα και φθίνουν με ελεγχόμενη ταχύτητα

 

«Ηφαίστειο»

Εδώ, έχουμε μόνο μια μεγάλη πυελική σύσπαση που σηματοδοτεί την κορύφωση.

 

«Χιονοστιβάδα»

Μοιάζει πολύ με το «κύμα των ωκεανών», μόνο που στην περίπτωση αυτή η ένταση της έναρξης των συσπάσεων είναι εντονότερη και φθίνει απότομα.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσείς έχετε κάνει διακοπές με την πρώην;

Οι εποχές έχουν αλλάξει και πρέπει να το αποδεχτούμε και να το παραδεχτούμε. Οι σχέσεις δυστυχώς δεν είναι σαν τα παλιά τα χρόνια. Όταν δυο...

Hugh Hefner: Η βιογραφία ενός Playboy

Ο Hugh Hefner χαρακτήρισε και χαρακτηρίστηκε από μια εποχή κοινωνικής απελευθέρωσης, δημιουργώντας την μεγαλύτερη ερωτική βιομηχανία που έχει γνωρίσει ο πλανήτης. Ο ένας και μοναδικός...

Οδηγός καθημερινής περιποίησης

Μπορεί να μη δίνουμε πάντα την απαραίτητη σημασία στη φροντίδα του προσώπου, των μαλλιών μας και γενικά της εμφάνισης, αλλά αυτό θα πρέπει να...

Νίκος Χαρδαλιάς: Το ατημέλητο look ενός αυστηρού άνδρα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μπήκε στη ζωή μας και μας έβαλε σε καραντίνα και έκανε πολλές γυναίκες να τον δουν με διαφορετικό μάτι. Είναι ο άνδρας...

Πόνοι στις αρθρώσεις; Δείτε ποιες τροφές πρέπει να τρώτε

Όσο μεγαλώνουμε, τόσο περισσότερα προβλήματα βγάζει ο οργανισμός μας. Και επειδή δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι...