fbpx

3 είδη γυναικείου οργασμού που πρέπει να μάθεις

Το σεξ όπως έχουμε πει και άλλες φορές είναι απόλαυση και για τη γυναίκα και για τον άντρα. Γιατί αν είναι να ευχαριστιέται μόνο ο ένας, τότε κάτι δε γίνεται σωστά.

Ο άντρας καταλαβαίνει αν η σύντροφος του το απολαμβάνει, εφόσον  εκείνη έρθει σε οργασμό. Και όσες περισσότερες φορές τόσο το καλύτερο.

Υπάρχουν δύο ειδών οργασμοί, που είναι πάνω – κάτω γνωστοί. Όπως είναι ο κλειτοριδικός και ο κολπικός. Σε κάποιες περιπτώσεις, υπάρχει και ο μεικτός.

Τι είναι αυτός; Είναι ένας συνδυασμός της υπεδιέργερσης της κλειτορίδας με τον ερεθισμό του σημείου Α- το μπροστινό τοίχωμα του κόλπου στο ύψος του αφαλού- στα έγκατα του γυναικείου κόλπου.

Αυτοί είναι το πιο τετριμμένοι οργασμοί στους οποίους μπορεί να «έρθει» μια γυναίκα.

Δεν είναι όμως μόνο αυτοί, αλλά και άλλοι που είναι το ίδιο έντονοι.

 

ΟΡΓΑΣΜΟΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ

Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε η Lioness-εταιρεία δονητών που δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει τις γυναίκες να γνωρίσουν καλύτερα το σώμα τους και εν συνεχεία, τους συντρόφους τους να κατανοήσουν πώς επιτυγχάνεται η σεξουαλική γυναικεία ικανοποίηση- με τη συμμετοχή 3.500 γυναικών, υπέδειξε τα τρία διαφορετικά είδη οργασμού των γυναικών: Τον οργασμό «ηφαίστειο», τον οργασμό «χιονοστιβάδα» και τον οργασμό «κύμα των ωκεανών».

Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν από τα δεδομένα που συνέλεξαν οι δονητές Lioness κατά τη διάρκεια της χρήσης τους από τις συμμετέχουσες σε διάστημα περίπου δύο μηνών.

Όπως διαπιστώθηκε το πυελικό έδαφος παίζει σημαντικό ρόλο στην ποιότητα της κορύφωσης μιας γυναίκας. Πρόκειται για τον μυϊκό ιστό, που βρίσκεται μεταξύ του ιερού οστού και του ηβικού οστού και στηρίζει τόσο τη μήτρα και την ουροδόχο κύστη όσο και το παχύ έντερο και τμήμα του λεπτού εντέρου.

Αν η μυϊκή του δομή είναι εξασθενημένη, είναι πολύ δύσκολο η γυναίκα να φτάσει σε οργασμό, μιας και η γρήγορη σύσπαση των μυών αυτών αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και ως εκ τούτου προκαλεί τα κύματα ευχαρίστησης που ονομάζουμε οργασμό.

«Κύμα των ωκεανών»

Όπως ακριβώς υποδηλώνει το όνομά του, ο οργασμός αυτός ξεκινάει σαν ένα κύμα με έντονες και γρήγορες συσπάσεις που ολοένα και φθίνουν με ελεγχόμενη ταχύτητα

 

«Ηφαίστειο»

Εδώ, έχουμε μόνο μια μεγάλη πυελική σύσπαση που σηματοδοτεί την κορύφωση.

 

«Χιονοστιβάδα»

Μοιάζει πολύ με το «κύμα των ωκεανών», μόνο που στην περίπτωση αυτή η ένταση της έναρξης των συσπάσεων είναι εντονότερη και φθίνει απότομα.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόνος στο στομάχι; Δες ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγεις

Ένας από τους πιο συνηθισμένους πόνους που μας ταλαιπωρεί είναι ο στομαχόπονος και κάποιες φορές είναι ανυπόφορος. Μπορεί να είναι από κάποιο κρύωμα ή...

Ακολούθησε τη διατροφή του Jason Statham και απέκτησε το κορμί του

Ο αγαπημένος ηθοποιός των ταινιών δράσης,  Jason Statham είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και όχι μόνο. Οι μυς που βλέπουμε στις ταινίες είναι αποτέλεσμα σκληρής...

Εσύ έχεις παρατηρήσει ότι οι ψηλοί βγάζουν περισσότερα χρήματα;

Εάν αισθάνεσαι μειονεκτικά με το ύψος σου καλό θα ήταν να αναθεωρήσεις. Αλλά και εσύ που το θεωρείς το μεγαλύτερο προσόν σου, πολύ καλά κάνεις. Εύλογα...

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Το στυλ ενός νεαρού πολιτικού

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον πολιτικό στίβο, όχι μόνο για τις τοποθετήσεις του, αλλά και...

Ο οικολογικός ξενώνας με θέα τον Ταΰγετο

Με τη σφραγίδα του οικολογικού ξενώνα το TALETON ECO GUESTHOUSE είναι ένα αληθινό διαμάντι για τη λακωνική γη. Ο ξενώνας Ταλετόν στα ελληνικά πήρε το...