fbpx

Αποτυχημένο ραντεβού; Δες πως θα το λήξεις σαν κύριος

Γνωρίζεις μια κοπέλα και αποφασίζεις να της ζητήσεις να βγείτε. Όλο χαρά, κάνεις την απαραίτητα προετοιμασία και καταλήγετε σε ένα ωραίο εστιατόριο. Στην κουβέντα σας, όμως, διαπιστώνεις, πως τελικά δεν σου αρέσει.

Πες ότι δεν υπάρχει χημεία, ότι είπε κάτι που δεν σου άρεσε, ότι οι χαρακτήρες σας δεν ταιριάζουν, θες να το λήξεις εκείνη τη στιγμή. Και δεν ξέρεις πως να της το πεις χωρίς να φανείς αγενής.

Ουσιαστικά, το ραντεβού σας είναι μια σκέτη αποτυχία. Πως μπορείς να «την κάνεις» με ελαφρά πηδηματάκια χωρίς να την προσβάλει η συμπεριφορά σου;

Καταρχάς, χρειάζεται ψυχραιμία και όχι πανικός. Όλα τα άλλα, με λίγη βοήθεια από εμάς θα γίνουν. 

ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ

Από δικαιολογίες μπορείς να βρεις άπειρες. Το σχέδιο έχει ως εξής: Στέλνεις μήνυμα SOS σε κάποιον φίλο, αδερφό, ή ξάδελφο και του ζητάς να σε πάρει τηλέφωνο. Επικαλείσαι κώλυμα τύπου «λυπάμαι αλλά έτυχε κάτι εντελώς ξαφνικό και θα πρέπει να φύγω λίγο νωρίτερα».

Αν τώρα δεν θέλεις να κάνεις κάτι τέτοιο και η συνάντηση είναι υποφερτή, απλά επικαλείσαι τα γενέθλια ενός φίλου ή πολύ πρωινό ξύπνημα και λήγεις το ραντεβού εκεί.

ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΟΥΤΡΑ

Η «γλώσσα του σώματος» λέει πολλά και εκείνη θα το καταλάβει. Μη κάνεις το λάθος και δεν μιλάς καθόλου. Όλο και κάτι θα έχετε να πείτε, έστω και αν δεν έχουν ενδιαφέρον. Μην αποκλείεις τίποτα γιατί στο μέλλον μπορεί να αλλάξεις γνώμη και να είναι πλέον αργά.

ΜΗΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΛΥΠΗΣΗ

Το να λυπάσαι κάποιον είναι το χείριστο όλων. Και περισσότερο, όταν ο άλλος το καταλάβει. Αν της υποσχεθείς πως θα τα ξαναπείτε, αν το ένα ποτό γίνουν πέντε, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου για όσα θα σκεφτεί.

Μην δίνεις λάθος εντυπώσεις μόνο και μόνο, επειδή τη λυπάσαι και δεν θες να τη στεναχωρέσεις. Καλύτερα να μην κάνεις τίποτα απ’όλα αυτά.

ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ

Είναι κάτι που κάνουν οι περισσότεροι. Μπορεί εκείνη να επιδιώξει να συναντηθεί μαζί σου και εσύ να μην θέλεις, γιατί δεν σου κάνει. Και αντί να της πεις ότι, δεν ενδιαφέρεσαι, την αγνοείς.

Ίσως όμως το να έχει ένα πιο τυπικό και ιδανικά ξεκάθαρο feedback που θα δείχνει την έλλειψη των προθέσεών σου να είναι το πιο σωστό τόσο για εκείνη, όσο και για σένα.

Είναι μια στάση που καταρχήν θα κάνει εσένα καλύτερο. Αν επιμείνει έντονα και μετά απ’ αυτό, τότε ναι, μην απαντήσεις ξανά.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως να φορέσεις σωστά το άρωμά σου

Το άρωμα είναι η πινελιά που ολοκληρώνει την εμφάνισή μας, είναι η ενίσχυση του ηθικού μας. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό και να διαλέγεις αυτό...

Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις. Κριός Κριέ, κάπως μειώνεται...

Μάθε σε ποια κομπλιμέντα δεν μπορούν ν’ αντισταθούν οι γυναίκες

Τα κομπλιμέντα αρέσουν σ' όλες τις γυναίκες. Είναι το αλατοπίπερο στο φλερτ και είναι απαραίτητο για να τη κάνουμε να αισθανθεί όμορφα και νιώσει...

Παραδοσιακή κανελάδα από την Κω

Αν δεν έχετε δοκιμάσει αυτό το υπέροχο παραδοσιακό ρόφημα, ήρθε η ώρα να το κάνετε. Δροσιστικό, με έντονο το άρωμα της κανέλας , το ρόφημα αυτό...

Σύνδρομο «Οθέλλου»: Όταν η ζήλια γίνεται παράνοια

Η ερωτική ζήλια είναι ένα συναίσθημα, που συνδέεται άρρηκτα με την ανησυχία και το θυμό. Όταν κάποιος ζηλεύει, έχει το φόβο ότι ο σύντροφός του θα...