fbpx

Half- night stand: Η νέα μόδα στο σεξ

Το σεξ κρύβει πάντα εκπλήξεις. Όλο και καινούρια πράγματα μαθαίνουμε. Αν το καλοσκεφτούμε το σεξ τείνει να γίνει σαν την μόδα. Όπως, στην μόδα νέες τάσεις κάνουν την εμφάνισή τους, έτσι γίνεται και στο σεξ.

Αυτή τη φορά μια νέα εμπειρία έρχεται να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Ποια είναι αυτή; Ονομάζεται half- night stand. Eίναι παρεμφερές με το one- night stand, αλλά διαφέρουν σε ένα σημείο.

Ως γνωστόν το one- night stand είναι η φάση που γνωρίζεις μια άγνωστη σε ένα μπαρ, πίνετε και οι δύο μέχρι να γίνετε τύφλα και καταλήγετε στο κρεβάτι και την επόμενη μέρα ξυπνάτε, χωρίς να θυμάσαι ούτε το όνομά της.

Η νέα τάση στο σεξ είναι πάνω- κάτω το ίδιο, μόνο που στο τέλος δεν ξυπνάς μαζί της αλλά μόνος σου. Κάνατε ό,τι ήταν να κάνετε και έξω από τη πόρτα.

 

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ SEX PARTNERS

«Μερικά one-night stands δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν. Αντιθέτως, όταν και οι δύο πλευρές έχουν επίγνωση του πώς έχει η κατάσταση μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά ως προς την ανύψωση της αυτοεκτίμησής σου», εξηγεί η Βρετανή σεξολόγος και σύμβουλος σχέσεων Annabelle Knight.

«Όταν όμως αυτά γίνουν κανόνας, τότε τίποτα καλό δεν μπορεί να βγει απ’ αυτή την κατάσταση. Κι αυτό διότι, το να αντικαθιστάς καθετί πραγματικό με μία σειρά από σύντομες σεξουαλικές συνευρέσεις μπορεί να ικανοποιεί το σώμα, όχι όμως και το πνεύμα σου».

Η σεξολόγος αναφέρει: «Τα στερεότυπα και το περιστασιακό σεξ είναι κάτι σαν το κερασάκι με την τούρτα. Το ένα έχει ανάγκη το άλλο για να δέσει το γλυκό».

Όπως η ίδια υπογραμμίζει: «Τα half-night stands μπορεί να αποβούν καταστροφικά, καθώς πυροδοτούν την άποψη ότι είναι μαγκιά για τους άνδρες να αποζητούν μόνο το σεξ και τίποτα άλλο, αλλά επικριτέο για τις γυναίκες να έχουν αυτή τη συμπεριφορά, πόσο μάλλον όταν είναι singles».

Kαι αν αναρωτιέσαι πως έχει γίνει τόσο γνωστό το half- night stand, η λέξη- κλειδί είναι η «τεχνολογία». Στην ουσία ο συνδυασμός τεχνολογίας και social media. Και κάπου εκεί οι εποχές του ρομαντισμού πάνε ανεπιστρεπτί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Xposed Design: Εντυπωσιακά εκτεθειμένο γενικώς… (vid)

Το Xposed Design Studio είναι η επαγγελματική έκφανση των καλλιτεχνικών ανησυχιών του Joshua I. που είναι, ένας νέος πολύ υποσχόμενος φωτογράφος μόδας και σκηνοθέτης...

Έτσι θα προστατέψεις τα μαλλιά σου από το θαλασσινό νερό

Όλοι περιμένουμε πως και πως το καλοκαιράκι για ν' απολαύσουμε τη θάλασσα και τον καυτό ελληνικό ήλιο. Να καθόμαστε με τις ώρες χαλαροί και...

Τι πρέπει να ελέγχεις στο αυτοκίνητο όταν γυρνάς από διακοπές

Οι διακοπές για φέτος, για τους περισσότερους έφτασαν στο τέλος τους. Πολύς κόσμος προτίμησε είτε να πάει σε κάποιο νησί είτε να πάρει το...

Naomi Campell: Η ζωή της «μαύρης γαζέλας» ως supermodel σ’ ένα λεύκωμα

Το όνομα της ένας μύθος. Mε μια καριέρα που θα ζήλευε κάθε νέο μοντέλο που ξεκινάει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μόδας...

Η ιδανική γυμναστική γίνεται στη φύση

Οι φυσιολάτρες θα συμφωνήσουν πως η τέλεια γυμναστική γίνεται στη φύση, αφού η προπόνησή τους γίνεται πιο extreme. Για σκεφτείτε λίγο πως γυμναζόμασταν πριν η...