Όσα δε σου λέει! Οι φαντασιώσεις της στο σεξ που διστάζει να μοιραστεί μαζί σου

Πιστεύεις ότι ξέρεις τα πάντα για εκείνη;

Έχεις προσπαθήσει να «διαβάσεις» τις σκέψεις  της και τι πραγματικά θέλει από σένα  στο σεξ;

Θεωρείς, ότι μπορεί να σκέφτεται πράγματα που διστάζει να σου πει και τα κρατάει μόνο για τον εαυτό της;

Ναι, υπάρχουν πράγματα που σχετίζονται με το σεξ, και για τα οποία οι γυναίκες δεν μιλάνε ανοιχτά, και αυτό  γιατί φοβούνται είτε μήπως παρεξηγηθούν, είτε γιατί ο σύντροφός τους δεν είναι  τόσο δεκτικός και πρόθυμος να καλύψει τα «θέλω» της στην ερωτική τους ζωή.

Και φυσικά μία τέτοια σκέψη είναι και οι φαντασιώσεις που θέλουν να πραγματοποιήσουν μαζί σου στο σεξ.

Ποιες είναι όμως οι κορυφαίες σεξουαλικές φαντασιώσεις των γυναικών;

Μην τρομάξεις, δεν είναι κάτι δύσκολο, απλά θέλει θάρρος.

ΣΕΞ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ

Μία από τις κορυφαίες σεξουαλικές φαντασιώσεις της γυναίκας είναι το σεξ σε δημόσιο χώρο.

’Οπως ακριβώς το άκουσες. Είτε είναι στο αυτοκίνητο είτε είναι σε μία παραλία, είτε στο δρόμο, για τις γυναίκες είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό το να κάνετε σεξ όταν ξέρει ότι ενδέχεται να τις δουν. Τις ανεβάζει την λίμπιντο και την ανάβει.

Αυτή η ιντριγκαδόρικη σκέψη και ο φόβος ότι μπορεί κάποιος να τις δει κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης μπορεί να την εξιτάρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Επίσης, τους αρέσει το γεγονός ότι νιώθουν ότι κάνουν κάτι… παράνομο. Ότι τελικά δεν είναι και τόσο αθώες όσο φαίνονται. ‘Οτι είναι πονηρές και ερωτικές με ένα πιο … πικάντικο τρόπο.

Επομένως αν δεις ότι γενικά είναι ανοιχτή, μην κολλήσεις στο να το προτείνεις.

 

ΣΕΞ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

Είναι μία φαντασίωση που περιλαμβάνει ένα άντρα με κάποιου είδους επαγγελματική εξουσία. Μπορεί να είναι πιλότος, στρατιωτικός, γιατρός, αστυνομικός- συνήθως οι γυναίκες ανάβουν με τη στολή- ή οποιοδήποτε επάγγελμα έχει κύρος.

Συνήθως, συνδυάζεται με την ανάλογη στολή και το ανάλογο ντύσιμο.

Τα σενάρια που μπορείτε να κάνετε αλλάζουν κάθε φορά ανάλογα και με το κάθε επάγγελμα.

Μη διστάσεις να το προτείνεις και να πειραματιστείτε. Είναι μία φαντασίωση που λειτουργεί λόγω του παιχνιδιού εξουσίας που παίζεται αλλά και λόγω κύρους.

Η γυναίκα νιώθει ότι έλκει έναν άντρα που είναι πολύ ισχυρός και ο οποίος είναι εξαιρετικά δυναμικός και ευφυής, αφού έχει καταφέρει να ανελιχθεί επαγγελματικά σε ένα επάγγελμα που είναι δύσκολο.

Νιώθει ότι ο άντρας στη συγκεκριμένη φαντασίωση έχει ερωτικές επιλογές αλλά εκείνη επιλέγει. Κάτι που την έλκει και στην πραγματική ζωή.

ΣΕΞ ΜΕ ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ – ΤΡΙΟ

Απίστευτο και όμως αληθινό!

Ακόμα και αν το αρνείται, το τρίο αποτελεί μία από τις βασικές φαντασιώσεις των γυναικών και ένα μεγάλο ποσοστό του αντίθετου φύλου θα ήθελε να το δοκιμάσει.

Εννοείται, ότι αυτή την φαντασίωση την κρατάνε οι γυναίκες για τον εαυτό τους.

Είναι πολύ λίγες εκείνες που θα το συζητήσουν ή θα  παραδεχτούν ότι θέλουν να τι κάνουν, καθώς φοβούνται μήπως χαρακτηριστούν άσχημα. Βαθιά μέσα τους όμως το θέλουν απεγνωσμένα.

Όσο αφορά το τρίτο άτομο, κάποιες γυναίκες προτιμούν άτομο του ίδιου φύλου και κάποιες του αντίθετου.

Και οι τρεις φαντασιώσεις βασίζονται στα ένστικτα που έχουν και τα δύο άτομα με βάση τη φύση τους.

Μην ντρέπεσαι να προτείνεις και να εκφράσεις τις φαντασιώσεις σου στη γυναίκα με την οποία σχετίζεσαι. Σκέψου ότι και εκείνη το ίδιο θέλει,

Δεν υπάρχει τίποτα κακό ή ταμπού όσον αφορά το σεξ.

Σημαντικό είναι οι φαντασιώσεις να γίνονται με κοινή συναίνεση. Μόνο τότε το σεξ είναι απόλαυση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τοστ από ζυμαρικά

Μπορεί ν’ακουστεί παράξενο, αλλά το γνωστό σε όλους μας τοστ μπορεί να εκτελεστεί και σε μια νέα εκδοχή που δεν είχες φανταστεί μέχρι τώρα. Πως;...

Το σεξ βοηθάει στο να κάνεις καλύτερο ύπνο

Οι έρευνες θα μας τρελάνουν. Πολλές μελέτες γίνονται κατά καιρούς γύρω από θέματα που σχετίζονται με το σεξ. Αυτή τη φορά έρχεται μία έρευνα να...

Ο Νίκος Κοσμάς μας μυεί στον κόσμο του καράτε

Το καράτε είναι μια πολεμική τέχνη που όσο περνάνε τα χρόνια ανεβαίνει στη προτίμηση όσων θέλουν ν' ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ο Νίκος Κοσμάς είναι...

Τι συμβαίνει αν φοράς σαγιονάρες εκτός παραλίας

Οι σαγιονάρες είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για την παραλία. Όχι, όμως και εκτός παραλίας, όπως σε μια απογευματινή μας βόλτα, αφού δεν είναι το...

Τσαντίζεσαι; Δες πως θα το αποφύγεις

Είναι εκείνες οι στιγμές που τσαντίζεσαι και θέλεις να τα σπάσεις όλα. Σε καταλαβαίνουμε γιατί και εμείς έχουμε έρθει σε αυτή τη κατάσταση πάρα...