Τα σημεία του αντρικού σώματος που ανάβουν τις γυναίκες

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιο μέρος του αντρικού σώματος γοητεύει και ελκύει τις γυναίκες;

Σίγουρα, τα πρώτα που σου έρχονται στο μυαλό είναι οι κοιλιακοί, οι τετρακέφαλοι και οτιδήποτε έχεις καλογυμνασμένο στο σώμα σου.

Όμως,  υπάρχουν και άλλα μέρη στο αντρικό σώμα που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, αλλά κάνουν την διαφορά.

Όταν οι γυναίκες γνωρίζουν κάποιον τον «γδύνουν» με τα μάτια τους από πάνω μέχρι κάτω.

Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι το γυναικείο μυαλό αποτελεί ένα αίνιγμα. Ποτέ δεν ξέρεις τι πραγματικά θέλουν ή τι τις ανάβει επάνω σου.

Ορθώς και σου γεννιούνται ερωτήματα σχετικά «με το ποιο μέρος του σώματός σου» είναι το πλέον ακαταμάχητο και σε αυτό δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί.

 

ΚΟΡΜΟΣ

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά οι γυναίκες λατρεύουν την αντρική κοιλιά, χωρίς αυτή να χρειάζεται να είναι φέτες από την γυμναστική. Δεν είναι απαραίτητο να περνάς ώρες στο γυμναστήριο για να φτιάξεις κοιλιακούς ώστε να της αρέσεις. Εννοείται, βέβαια πως δεν πας και στο άλλο άκρο που η κοιλιά κρέμεται.

 

ΜΑΤΙΑ

Το να κοιτάει στα μάτια τον άντρα που της αρέσει είναι κάτι πολύ όμορφο για μια γυναίκα ειδικά στην αρχή της σχέσης. Με ένα βλέμμα μπορεί να συνδεθεί με το άλλο άτομο, να κοιτάξει στην ψυχή του, να διαβάσει τις επιθυμίες και τις σκέψεις του. Τα μάτια μπορούν να πουν πράγματα χωρίς να χρειαστεί να ειπώθουν λόγια.

 

ΩΜΟΙ

Οι ώμοι και τα χέρια ελκύουν τις γυναίκες γιατί δείχνουν πόσο δυνατός είναι ένας άντρας. Φαντάσου, να την πάρεις στην αγκαλιά σου, να την σφίξεις και να την κάνεις πραγματικά να λιώσει. Είναι κάτι που εκτιμάει σε ένα αντρικό σώμα.

 

ΧΕΙΛΗ

Οι γυναίκες θεωρούν τα χείλη από τα πιο σεξουαλικά σημεία του αντρικού σώματος. Ιδίως άμα αυτά είναι σαρκώδη τόσο το καλύτερο, γιατί δίνουν πιο παθιασμένα φιλιά. Με τον τρόπο που την φιλάς θα καταλάβει εάν σας αρέσει και πόσο υπέροχος είσαι στα φιλιά.

 

ΧΑΜΟΓΕΛΟ

Ένα όμορφο χαμόγελο συνδυασμένο με αισθησιακά χείλη μπορεί να τρελάνει μια γυναίκα. Σκέφτονται για έναν άντρα, εάν μπορεί να φιλήσει από την στιγμή που θα κοιτάξουν το πρόσωπό του. Και ένα όμορφο χαμόγελο είναι ένα σημάδι ότι είσαι ζεστός και ευγενικός και αυτό είναι κάτι που τις εντυπωσιάζει.

 

ΧΕΡΙΑ

Τα χέρια είναι ένα εκπληκτικό κομμάτι του σώματος. Οι γυναίκες νιώθουν την σεξουαλικότητα ενός άντρα μέσα από τα χέρια του βλέποντας το πόσο δυνατός και ευγενικός μπορεί να είναι ταυτόχρονα.

 

ΠΛΑΤΗ

Σε πολλές γυναίκες αρέσει να «γρατζουνάνε» την πλάτη του άντρα κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης. Με αυτό τον τρόπο αισθάνεται μια βαθύτερη σύνδεση μαζί του.

 

ΠΡΟΣΩΠΟ

Από τα πιο σημαντικά σημεία του σώματος. Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες αγαπούν τα όμορφα μάτια και το χαμόγελο. Ολόκληρο το πρόσωπο, όμως δίνει μια άλλη διάσταση, καθώς μέσα από αυτό μπορεί να διαβάσει τις εκφράσεις του και να καταλάβει τι ζητάει εκείνος από εκείνη.

 

ΟΠΙΣΘΙΑ

Πολλές γυναίκες έχουν την επιθυμία να πιάνουν τον ποπό του συντρόφου τους τόσο πριν από την ερωτική συνεύρεση όσο και κατά την διάρκεια αυτής. Το αποτέλεσμα είναι περισσότερη ικανοποίηση.

Άφησε το σώμα σου να « μιλήσει» από μόνο του. Να είσαι βέβαιος ότι έχει να πει πολλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως θα καταλάβεις ότι ο οργανισμός σου δε «χωνεύει» σωστά το κρέας

Το κρέας είναι μια από τις βασικότερες τροφές  της διατροφής μας. Τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα θέλουμε να τρώμε κρέας. Εκτός και αν ανήκουμε...

Πώς θα διατηρήσεις τους κοιλιακούς σου;

Στόχος μας όταν πηγαίνουμε στο γυμναστήριο είναι να φτιάξουμε τους κοιλιακούς μας. Αρκετοί άνδρες κοιμούνται και ξυπνάνε μ' αυτό το άγχος, ειδικά όταν πλησιάζει...

Εστίασε στα γυναικεία στήθη και θα ζήσεις περισσότερο

Όπως και να το κάνουμε, το στήθος και τα οπίσθια της γυναίκας είναι δύο σημεία που μας τραβάνε την προσοχή. Είναι ένα όμορφο θέαμα...

Axopar: Ειδική περίπτωση…

Από το 2014, η Φινλανδική Axopar πρωτοστατεί στην παραγωγή πανάλαφρων, οικονομικών και ταυτόχρονα σπορ σκαφών αναψυχής, με πολύ ιδιαίτερη σχεδίαση. Άμεσα αναγνωρίσιμα χάρη στη...

Πως θα κάψεις το περιττό λίπος με δύο μόνο ασκήσεις

Για να φύγει το λίπος από το σώμα μας δεν χρειάζεται κόπος, αλλά... τρόπος! Πέρα από το γεγονός ότι πρέπει να προσέξουμε τη διατροφή...