fbpx

Χαρακτηριστικά που αναζητούν οι γυναίκες σε έναν άντρα

Μπορεί να εκπλαγείς με το τι οι γυναίκες ψάχνουν σε έναν άντρα.

Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση που κάνει ένα άντρα ελκυστικό και γοητευτικό, αλλά υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά του που έχουν να κάνουν με τη προσωπικότητα του.

Είναι φυσικό να πιστεύεις πως αν έχεις ένα ωραίο σώμα, αυτό είναι ένα προσόν για σένα το να ρίξεις μια γυναίκα.

Στην πραγματικότητα, όμως- όσο παράξενο και να σου φανεί- η γυναίκα που ξέρει τι θέλει και σέβεται τον εαυτό της ζητάει στοιχεία στοιχεία στο χαρακτήρα σου που θα την κάνουν να αισθανθεί σαν βασίλισσα.

 

ΚΑΛΟΣΥΝΗ

Σύμφωνα με πρόσφατα γκάλοπ η καλοσύνη είναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό που αναζητούν οι γυναίκες στον ιδανικό σύντροφο. Όχι μόνο προς εκείνες αλλά και γενικά προς όλους. Η καλοσύνη δείχνει σεβασμό που αν δεν διαθέτεις θα φύγουν τρέχοντας.

 

ΑΓΝΟΤΗΤΑ

Το να δίνεις πισώπλατες μαχαιριές, να είσαι ύπουλος και συμφεροντολόγος είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου στις γυναίκες. Το απεχθάνονται. Αντίθετα, το να είσαι αγνός, ειλικρινής και τρυφερός μαζί της, την συγκινεί και καταλαβαίνει τις προθέσεις σου για εκείνη.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Σκέψου λίγο «out of the box». Η δημιουργικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό, που κρατάει τη σχέση σου σε γερή βάση. Μπορεί να σχετίζεται με το ραντεβού σας, με τις συζητήσεις σας και σε γενικές γραμμές με ότι έχει να κάνει με τη σχέσεις σας. Αυτό που τη συναρπάζει σε έναν άντρα, είναι το πόσο εύστροφος μπορεί να είναι, και πως μπορεί να την κάνει να μη βαριέται.

 

ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Είναι ένα χαρακτηριστικό που της δημιουργεί ασφάλεια και ξέρει ότι κοντά σου δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Δείχνει επίσης την αποφασιστικότητα του χαρακτήρα σου και πως δεν είσαι «μία μπρος και μία πίσω» και έτσι ότι μπορείς να αποτελέσεις το στήριγμα της στην περίπτωση μιας μελλοντικής οικογένειας.

 

ΑΓΑΠΗ/ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή τους θέλουν να γίνουν μανούλες. Το πως αντιμετωπίζεις τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα. Ιδίως αν είστε στα πρώτα στάδια της σχέσης σας, μια γυναίκα θα εκτιμήσει το γεγονός ότι μπορείς να γίνεις καλός πατέρας. Το να είσαι καλός με τα παιδιά είναι μία κίνηση που την ευχαριστεί και της δείχνει πολλά για εσένα.

 

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

Η σοβαρότητα σε έναν άντρα είναι μεγάλης σημασίας για τη γυναίκα. Το να είσαι σοβαρός δεν σημαίνει να μην έχεις χιούμορ, σημαίνει απλούστατα ότι όταν θέλει να σου πει κάτι σοβαρό, να μην το γυρίζεις στη πλάκα. Αυτό δείχνει ότι τη σέβεσαι και ότι δεν παίζεις μαζί της.

 

ΠΑΘΟΣ

Όταν μια γυναίκα ακούει έναν άντρα να μιλάει με πάθος γι’ αυτό που αγαπάει τη συναρπάζει και την τρελαίνει-με τη καλή έννοια. Είναι πολύ ελκυστικό για την γυναίκα να αισθάνεται ότι ο σύντροφος κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν και τον παθιάζουν καθώς με αυτό τον τρόπο εκπέμπει ζωντάνια. Μίλησε της για αυτά που αγαπάς και εκείνη σίγουρα θα καταλάβει το πόσο ενθουσιασμένος είσαι.

 

ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η εκφραστικότητα δείχνει στην γυναίκα ότι είσαι έτοιμος να ανοίξεις την καρδιά σου και να της μιλήσεις. Της φανερώνει το ποιος πραγματικά είσαι και τι αισθάνεσαι για εκείνη. Μην φοβηθείς να το τολμήσεις και ας εκτεθείς. Θα είναι για καλό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επηρεάζει το γυμναστήριο τη σεξουαλική ζωή;

Ένα από τα άγχη των ανδρών- από τα πολλά που έχουν- είναι το κατά πόσο η συχνή ενασχόληση με το γυμναστήριο επηρεάζει τη σεξουαλική...

Τολό: Ένας παραθαλάσσιος παράδεισος στην Αργολίδα

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Ένας παραθαλάσσιος παράδεισος στην Αργολίδα, όπου γίνεται πόλος έλξης για τους Αθηναίους. Το Τολό, είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό στα...

Pull&Bear: Δες από ποια σειρά του Netflix είναι εμπνευσμένη η νέα collection

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Νetflix με εκατομμύρια φαν σε όλο τον κόσμο, το «Sex Education», αποτελεί πηγή έμπνευσης για το γνωστό...

Αυτά δεν πρέπει να τα δει μια γυναίκα στο δωμάτιο σου

Οι γυναίκες, ως γνωστόν, είναι περίεργες. Σίγουρα, θα σου έχει ζητήσει να δει το δωμάτιο σου. Να δει που περνάς τις περισσότερες ώρες σου...

Βάλε λάδι στα μούσια σου και δε θα χάσεις

Όσοι έχουμε μούσια, έχουμε βρεθεί στη δύσκολη θέση να μας «την πουν» όταν πάμε να φιλήσουμε κάποια, γιατί την τσιμπάνε. Και εδώ που τα λέμε,...