Χαρακτηριστικά που αναζητούν οι γυναίκες σε έναν άντρα

Μπορεί να εκπλαγείς με το τι οι γυναίκες ψάχνουν σε έναν άντρα.

Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση που κάνει ένα άντρα ελκυστικό και γοητευτικό, αλλά υπάρχουν και άλλα χαρακτηριστικά του που έχουν να κάνουν με τη προσωπικότητα του.

Είναι φυσικό να πιστεύεις πως αν έχεις ένα ωραίο σώμα, αυτό είναι ένα προσόν για σένα το να ρίξεις μια γυναίκα.

Στην πραγματικότητα, όμως- όσο παράξενο και να σου φανεί- η γυναίκα που ξέρει τι θέλει και σέβεται τον εαυτό της ζητάει στοιχεία στοιχεία στο χαρακτήρα σου που θα την κάνουν να αισθανθεί σαν βασίλισσα.

 

ΚΑΛΟΣΥΝΗ

Σύμφωνα με πρόσφατα γκάλοπ η καλοσύνη είναι το νούμερο ένα χαρακτηριστικό που αναζητούν οι γυναίκες στον ιδανικό σύντροφο. Όχι μόνο προς εκείνες αλλά και γενικά προς όλους. Η καλοσύνη δείχνει σεβασμό που αν δεν διαθέτεις θα φύγουν τρέχοντας.

 

ΑΓΝΟΤΗΤΑ

Το να δίνεις πισώπλατες μαχαιριές, να είσαι ύπουλος και συμφεροντολόγος είναι κάτι που δεν αρέσει καθόλου στις γυναίκες. Το απεχθάνονται. Αντίθετα, το να είσαι αγνός, ειλικρινής και τρυφερός μαζί της, την συγκινεί και καταλαβαίνει τις προθέσεις σου για εκείνη.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Σκέψου λίγο «out of the box». Η δημιουργικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό, που κρατάει τη σχέση σου σε γερή βάση. Μπορεί να σχετίζεται με το ραντεβού σας, με τις συζητήσεις σας και σε γενικές γραμμές με ότι έχει να κάνει με τη σχέσεις σας. Αυτό που τη συναρπάζει σε έναν άντρα, είναι το πόσο εύστροφος μπορεί να είναι, και πως μπορεί να την κάνει να μη βαριέται.

 

ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Είναι ένα χαρακτηριστικό που της δημιουργεί ασφάλεια και ξέρει ότι κοντά σου δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Δείχνει επίσης την αποφασιστικότητα του χαρακτήρα σου και πως δεν είσαι «μία μπρος και μία πίσω» και έτσι ότι μπορείς να αποτελέσεις το στήριγμα της στην περίπτωση μιας μελλοντικής οικογένειας.

 

ΑΓΑΠΗ/ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Όλες οι γυναίκες κάποια στιγμή στη ζωή τους θέλουν να γίνουν μανούλες. Το πως αντιμετωπίζεις τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα. Ιδίως αν είστε στα πρώτα στάδια της σχέσης σας, μια γυναίκα θα εκτιμήσει το γεγονός ότι μπορείς να γίνεις καλός πατέρας. Το να είσαι καλός με τα παιδιά είναι μία κίνηση που την ευχαριστεί και της δείχνει πολλά για εσένα.

 

ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

Η σοβαρότητα σε έναν άντρα είναι μεγάλης σημασίας για τη γυναίκα. Το να είσαι σοβαρός δεν σημαίνει να μην έχεις χιούμορ, σημαίνει απλούστατα ότι όταν θέλει να σου πει κάτι σοβαρό, να μην το γυρίζεις στη πλάκα. Αυτό δείχνει ότι τη σέβεσαι και ότι δεν παίζεις μαζί της.

 

ΠΑΘΟΣ

Όταν μια γυναίκα ακούει έναν άντρα να μιλάει με πάθος γι’ αυτό που αγαπάει τη συναρπάζει και την τρελαίνει-με τη καλή έννοια. Είναι πολύ ελκυστικό για την γυναίκα να αισθάνεται ότι ο σύντροφος κάνει πράγματα που τον ευχαριστούν και τον παθιάζουν καθώς με αυτό τον τρόπο εκπέμπει ζωντάνια. Μίλησε της για αυτά που αγαπάς και εκείνη σίγουρα θα καταλάβει το πόσο ενθουσιασμένος είσαι.

 

ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Η εκφραστικότητα δείχνει στην γυναίκα ότι είσαι έτοιμος να ανοίξεις την καρδιά σου και να της μιλήσεις. Της φανερώνει το ποιος πραγματικά είσαι και τι αισθάνεσαι για εκείνη. Μην φοβηθείς να το τολμήσεις και ας εκτεθείς. Θα είναι για καλό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άμστερνταμ: Ο ιδανικός προορισμός για να πας με τους κολλητούς σου

Ωραία τα ταξίδια με το άλλο μας μισό, αλλά σαν αυτά με τους κολλητούς μας δεν έχει. Και το λέμε αυτό, επειδή με τους...

Espresso tonic: Το must ρόφημα του καλοκαιριού

Και ενώ βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, με το θερμόμετρο να καταγράφει υψηλές θερμοκρασίες, όλο και περισσότερο αναζητάμε ανάσες δροσιάς, όχι μόνο σε κάποια...

Βάλε φαντασία και τέχνη από τα προκαταρκτικά

Τα προκαταρκτικά είναι η «γαρνιτούρα» του σεξ. Όλοι θα συμφωνήσουμε σε αυτό. Τόσο για τους άντρες αλλά και ειδικότερα για τις γυναίκες, το να «παίξεις»...

Yamaha: Δείτε τo video promo

Ανταποκρινόμενη στη νέα πραγματικότητα, στις νέες ανάγκες και στο μέλλον που προδιαγράφεται, η Yamaha εκφράζει με τον πλέον σύγχρονο και επιδραστικό τρόπο, την προσέγγισή...

Συνταγή για νόστιμη vegan μπολονέζ

Οι περισσότεροι από εμάς είμαστε λάτρεις των ζυμαρικών και όχι άδικα. Μπορούμε να κάνουμε άπειρους συνδυασμούς και δεν είναι απαραίτητο να περιλαμβάνουν κρέας. Γι’αυτό και...