Είσαι εργένης και βαρέθηκες να παραγγέλνεις απ’ έξω;
Θες να εντυπωσιάσεις το άλλο σου μισό, αλλά δεν έχεις και την καλύτερη σχέση με την μαγειρική;
Πείνασες και θέλεις κάτι γρήγορο και υγιεινό;
Ο executive chef Μιχάλης Μόσχου σου δίνει την πιο γρήγορη, νόστιμη και θρεπτική συνταγή που θα λατρέψεις και θα εντυπωσιάσεις.
Το menu για σήμερα έχει ζυμαρικά με πέστο παντζάρι
ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο (σε βάκιουμ) παντζάρι
80 γρ. φιστίκια Αιγίνης καβουρδισμένα
4 σκελίδες σκόρδο
1 τσίλι (προεραιτικά)
1/2 χυμό από λάιμ
αλάτι
3 κ.σ ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε σ’ ένα μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί για 40 δεύτερα. Παράλληλα, βράζουμε τα μακαρόνια μας. Στη συνέχεια τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε ξανά στη κατσαρόλα μας και προσθέτουμε τη σάλτσα πέστο από παντζάρι που φτιάξαμε στο μπλέντερ.
Ανακατεύουμε φέτα τριμματισμένη, άνηθο, λεμόνι μ’ ένα πιρούνι και το προσθέτουμε πάνω από τα μακαρόνια με το πέστο παντζαριού.
Τελειώνουμε το πιάτο μας με φρέσκο πιπέρι.
TIPS: χρόνος παρασκευής 15 λεπτά
EXTRA TIPS: Τον executive chef Μιχάλη Μόσχου τον συναντάμε στο εστιατόριο του Basil & Elise Goulandris Goundation
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ executive chef ΣΤΟ INSTAGRAM