Ήρθε η ώρα της ζαχαροπλαστικής φίλοι μου. Μία πανεύκολη συνταγή για vegan και μη, με την οποία θα ξετρελαθείτε και δεν θα σας ταλαιπωρήσει καθόλου, αφού χρειάζεται μόνο τρία υλικά.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΙΔΕΣ
-300 γρ. κρέμα καρύδας
-200 γρ. σοκολάτα λιωμένη σε μπεν μαρι
-150 γρ. φράουλες αλεσμένες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε την κονσέρβα με τη κρέμα καρύδας στο ψυγείο τρεις μέρες πριν τη χρησιμοποιήσετε. Αυτό γίνεται για να στερεοποιηθεί και να χρησιμοποιήσετε μόνο το στερεό τμήμα και όχι το υγρό που υπάρχει στο κάτω μέρος της κονσέρβας.
Χτυπάτε αυτό το στερεό μέρος στο μπλέντερ για να αφρατέψει. Μετά ρίχνετε και τη λιωμένη σοκολάτα, ξαναχτυπάτε και τέλος προσθέτετε και τις φράουλες.
Χτυπάτε μια τελευταία φορά να ενωθούν καλά τα υλικά σας. Μοιράζετε σε μπολάκια και γαρνίρετε με φράουλες.
Μπορείτε αντί για φράουλες να βάλετε μπανάνα για μία διαφορετική γεύση. Αρκεί να σας αρέσει η καρύδα.