Ζώδια: Τι θα σου συμβεί με την ανάδρομη Αφροδίτη;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πως μας επηρεάζει ανάδρομη Αφροδίτη; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στους Διδύμους, που είναι για σένα ο οίκος της επικοινωνίας και των γνωριμιών. Μπορεί να δεις πρόσωπα από το παρελθόν. Τυχόν προστριβές με φίλους σου, δεν πρέπει να σε ανησυχούν ιδιαίτερα, καθώς θα είναι παροδικές. Έχεις ξανά όρεξη για φλερτ και γνωριμίες και αυτό δείχνει πως η ψυχολογία σου σιγά-σιγά επανέρχεται στο συνηθισμένο της. Παράλληλα, επιμονή και η αποφασιστικότητα θα σε βοηθήσουν τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σου ζωή.

Ταύρος

Ταύρε, αρχίζεις μάλλον να διαπιστώνεις ότι η ευτυχία σου είναι άρρηκτα δεμένη με εκείνη των δικών σου ανθρώπων και αυτό αντί να σε αγχώνει σε γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία. Αυτές οι μέρες είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για να βάλεις πιο γερά θεμέλια στις σχέσεις σου με φίλους, συγγενείς, ακόμα και συναδέλφους. Μπορεί να έρθουν και χρήματα που σου οφείλονται.

Δίδυμος

Δίδυμε, η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να μην είναι ιδανική για να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου, αλλά μπορεί να φέρει πρόσωπα από το παρελθόν και να αρχίσεις να σκέφτεσαι τι θέλεις περισσότερο στη συναισθηματική σου ζωή. Κάποιες συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να γίνουν. Προσπάθησε να παίρνεις μαθήματα από κάθε δεδομένη κατάσταση. Συζητήσεις με γνωστούς και φίλους, θα σε βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείς μήπως πρέπει να θέσεις έναν νέο στόχο και ποιος θα είναι αυτός.

Καρκίνος

Καρκίνε, αρχίζεις και σχεδιάζεις το μέλλον σου και τα επόμενα βήματά σου. Είναι σημαντικό όμως να μην μπεις σε διαδικασία υπερανάλυσης της κάθε πράξης σου. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σου σε βάζει σε μια διαδικασία να σκέφτεσαι αρκετά την αισθηματική σου ζωή, καθώς και να συνειδητοποιείς τι θέλεις και τι χρειάζεσαι από αυτήν. Η δουλειά μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου. Αν συνεχίσεις έτσι, θα δεις ότι γρήγορα οι φιλοδοξίες σου θα γίνουν πραγματικότητα.

Λέων

Λέων, μπορεί να προκύψουν διάφορα θέματα αυτή τη βδομάδα, αλλά οι επίμονες προσπάθειές σου σε συνδυασμό με την προσαρμοστικότητά σου, θα σου επιτρέψουν να τα αντιμετωπίσεις. Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον ενδέκατο οίκο σου και αυτό είναι πολύ θετικό, αν σε ενδιαφέρει να δεις πρόσωπα από το παρελθόν. Ίσως αναθεωρήσεις και κάποιες φιλικές σου σχέσεις. Μια καινούρια θέση ή και μια αλλαγή δουλειάς, απαιτούν από εσένα να είσαι πιο ευέλικτος και να έχεις μεγαλύτερη πειθαρχία.

Παρθένος

Παρθένε, έχεις ένα αίσθημα ανυπομονησίας. Θες να κάνεις κάτι, αλλά δεν ξέρεις τι είναι αυτό. Θες να διοχετεύσεις κάπου την ενέργειά σου, αλλά δεν ξέρεις που ακριβώς. Πρόσεχε λίγο την επικοινωνία με συνεργάτες. Οι παρεξηγήσεις δημιουργούνται πολύ εύκολα και αυτό είναι κάτι που δεν θες. Μετά από καιρό, ο έρωτας αρχίζει και πάλι να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου και φαίνεται πως αυτό σου δίνει την ώθηση που χρειαζόσουν.

Ζυγός

Ζυγέ, η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους σου και είναι πιθανό να αναθεωρήσεις κάποιους από αυτούς. Είναι καλύτερα να ασχοληθείς με τους ήδη υπάρχοντες και όχι να δημιουργήσεις νέους. Δίνεις και πάλι μια ευκαιρία στον έρωτα και τις νέες γνωριμίες. Αντιμετωπίζεις τα όσα έρχονται με μια πρωτοφανή αισιοδοξία. Μην αφήνεις τους άλλους να σου λένε τι πρέπει να κάνεις. Οι συμβουλές είναι καλοδεχούμενες, αλλά η τελική απόφαση πρέπει να είναι αποκλειστικά δική σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, αναζητάς την ανεξαρτησία σου. Θες να μείνεις λίγο μόνος με τις σκέψεις και τα όνειρά σου, προκειμένου να τα βάλεις σε μια σειρά για να γίνουν πραγματικότητα. Μια συζήτηση με αγαπημένο σου πρόσωπο, θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σε κάνει να αναθεωρήσεις πολλές από τις μέχρι τώρα αποφάσεις σου.Η ανάδρομη Αφροδίτη στον όγδοο οίκο σου μπορεί να επαναφέρει κάποιες συμφωνίες από το παρελθόν και είναι πιθανό να μπεις σε διαδικασία να τις επανεξετάσεις. Μπορεί να φέρει και χρήματα που σου οφείλονται.

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο news2u.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Harley On Tour 2020

Harley On Tour 2020 – To φορτηγό της Harley-Davidson έκανε στάση και φέτος στην Ελλάδα H Harley-Davidson έφερε στην Ελλάδα για ακόμη μία χρονιά ένα...

Χατζηγιάννης: «Ένας άνδρας πρέπει να τηρεί τον λόγο του και να παρέχει ασφάλεια στους γύρω του»

Ένα όνομα συνώνυμο της ποιότητας και της επιτυχίας. Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης, εδώ και δύο δεκαετίες πλέον, γεμίζει στάδια και δημιουργεί μοναδικό κλίμα σε κάθε...

“Αυτόματο” το μέλλον

Η αυξανόμενη δημοτικότητα των αυτόματων κιβωτίων οδηγεί το μέλλον. Όλο και περισσότεροι οδηγοί στην Ευρώπη επιλέγουν οχήματα με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, σύμφωνα με νέα στοιχεία...

Τα οφέλη της γενειάδας στην υγειά μας

Η γενειάδα δεν βοηθάει μόνο στο στυλ μας, αλλά και στην υγεία μας. Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Όσοι έχουμε γενειάδα είμαστε αρκετά τυχεροί. Μια πλούσια γενειάδα...

Δες ποιες είναι οι υπερτροφές του καλοκαιριού

Είμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και ο οργανισμός μας, έχει ανάγκη ένα boost ενέργειας για να τονωθεί και να έχουμε σώμα υγιές. Μπορούμε να το...