Γυναίκα Παρθένος: Όσα χρειάζεται να ξέρεις

Η γυναίκα Παρθένος είναι μια ήρεμη δύναμη, αρκετή σοβαρή και εσωστρεφής, ενώ είναι από τα ζώδια που το έχει αρκετά με την επικοινωνία.

Το συγκεκριμένο ζώδιο έχει μια τάση να αναλύει τα πάντα και θέλει να έχει τα πάντα υπό το δικό του έλεγχο. Το να έχει τα πάντα σε ένα πρόγραμμα θεωρείται για την Παρθένο τρόπος ζωής.

Σπάνια η γυναίκα Παρθένος θα κάνει τη διαφορά με την κοινωνικότητα και τον αυθορμητισμό της. Ωστόσο, έχει μια κομψότητα και έναν ντελικάτο τρόπο που σε κερδίζουν.

Της αρέσει να μαθαίνει καινούρια πράγματα, καθώς έχει κυβερνήτη τον Ερμή, που την ωθεί συνέχεια να βρίσκεται «εν κινήσει».

Ένα από τα αρνητικά της είναι πως συνήθως γίνεται αρκετά επικριτική με τους ανθρώπους, ειδικά όταν δεν ταιριάζουν οι επιλογές τους.

Οι γυναίκες Παρθένοι ασχολούνται αρκετά με την εμφάνιση τους και θέλουν να είναι πάντα στην «τρίχα», καθώς φιλάρεσκες και κρύβουν μια σχετική ωραιοπάθεια.

Ως σύντροφος είναι ιδιαίτερα πιστή, ωστόσο θέλει να την φροντίζουν, όπως αντίστοιχα κάνει και εκείνη.

Ενώ, το πρώτο πράγμα που προσέχει στον εν δυνάμει σύντροφό της είναι το πόσο περιποιημένος είναι. Το αμέσως επόμενο κομμάτι που δίνει βάση είναι το κατά πόσο έχεις σταθεί στα πόδια σου και πόσο ανεξάρτητος είσαι, καθώς πιστεύει ότι οι ανεξάρτητοι άνθρωποι είναι και αξιόλογοι.

Παράλληλα, της αρέσουν οι διακριτικοί τρόποι προσέγγισης αναφορικά με το φλερτ και σχεδόν ποτέ δεν θα δώσει ευκαιρία σε κάποιον που ξεπερνάει τα όρια και την πλησιάζει με τελείως «χύμα» τρόπο. Θα πρέπει κανείς να οπλιστεί με αρκετή υπομονή για να την κατακτήσει, καθώς ως άνθρωπος είναι αρκετά κλειστή.

Η γυναίκα Παρθένος, καθώς είναι ζώδιο της Γης ταιριάζει με τα άλλα δύο ζώδια που βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία, δηλαδή τον Αιγόκερω και τον Ταύρο. Τα κοινά τους στοιχεία, όπως η σοβαρότητα και το ότι είναι προσγειωμένα τα κάνει να ταιριάζουν.

Επίσης, ταιριάζει αρκετά και με τον Ιχθύ, ο οποίος είναι το αντικριστό ζώδιο του Παρθένου, γεγονός που τους κάνει να αλληλοσυμπληρώνονται.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποτελεσματικές θεραπείες για τη τριχόπτωση

Ένα από τα άγχη των αντρών είναι η τριχόπτωση αντιμετωπίζοντας τον κίνδυνο να μείνουν φαλακροί. Κάτι που έχει γίνει φόβος και τρόμος και έτσι...

Αμπελοφάσουλα σαλάτα με λάδι και λεμόνι

Ένα πολύ καλοκαιρινό και δροσιστικό γεύμα είναι τα αμπελοφάσουλα. Είναι η εποχή τους και πολλοί τα επιλέγουν είτε για σαλάτα αλλά και σαν κυρίως...

Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει ο Ήλιος στο Ζυγό;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει ο Ήλιος στο Ζυγό; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις. Κριός Κριέ, αυτές οι μέρες μπορούν...

Πανακότα με καφέ και ρόφημα αμυγδάλου

Η πανακότα είναι ένα γλυκό που έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές. Η συνταγή με καφέ έχει μια εξαιρετική γεύση και θα ικανοποιήσει και τον πιο...

Έτσι θα ξεχωρίσεις το γνήσιο μέλι

Μπορεί  ν’αγοράσουμε μέλι και να διαπιστώσουμε ότι είναι νοθευμένο. Πολλοί κερδοσκόποι προσθέτουν φθηνές γλυκαντικές ουσίες, με αποτέλεσμα να χάνεται η πραγματική του γεύση. Και επειδή...