Γυναίκα Παρθένος: Όσα χρειάζεται να ξέρεις

Η γυναίκα Παρθένος είναι μια ήρεμη δύναμη, αρκετή σοβαρή και εσωστρεφής, ενώ είναι από τα ζώδια που το έχει αρκετά με την επικοινωνία.

Το συγκεκριμένο ζώδιο έχει μια τάση να αναλύει τα πάντα και θέλει να έχει τα πάντα υπό το δικό του έλεγχο. Το να έχει τα πάντα σε ένα πρόγραμμα θεωρείται για την Παρθένο τρόπος ζωής.

Σπάνια η γυναίκα Παρθένος θα κάνει τη διαφορά με την κοινωνικότητα και τον αυθορμητισμό της. Ωστόσο, έχει μια κομψότητα και έναν ντελικάτο τρόπο που σε κερδίζουν.

Της αρέσει να μαθαίνει καινούρια πράγματα, καθώς έχει κυβερνήτη τον Ερμή, που την ωθεί συνέχεια να βρίσκεται «εν κινήσει».

Ένα από τα αρνητικά της είναι πως συνήθως γίνεται αρκετά επικριτική με τους ανθρώπους, ειδικά όταν δεν ταιριάζουν οι επιλογές τους.

Οι γυναίκες Παρθένοι ασχολούνται αρκετά με την εμφάνιση τους και θέλουν να είναι πάντα στην «τρίχα», καθώς φιλάρεσκες και κρύβουν μια σχετική ωραιοπάθεια.

Ως σύντροφος είναι ιδιαίτερα πιστή, ωστόσο θέλει να την φροντίζουν, όπως αντίστοιχα κάνει και εκείνη.

Ενώ, το πρώτο πράγμα που προσέχει στον εν δυνάμει σύντροφό της είναι το πόσο περιποιημένος είναι. Το αμέσως επόμενο κομμάτι που δίνει βάση είναι το κατά πόσο έχεις σταθεί στα πόδια σου και πόσο ανεξάρτητος είσαι, καθώς πιστεύει ότι οι ανεξάρτητοι άνθρωποι είναι και αξιόλογοι.

Παράλληλα, της αρέσουν οι διακριτικοί τρόποι προσέγγισης αναφορικά με το φλερτ και σχεδόν ποτέ δεν θα δώσει ευκαιρία σε κάποιον που ξεπερνάει τα όρια και την πλησιάζει με τελείως «χύμα» τρόπο. Θα πρέπει κανείς να οπλιστεί με αρκετή υπομονή για να την κατακτήσει, καθώς ως άνθρωπος είναι αρκετά κλειστή.

Η γυναίκα Παρθένος, καθώς είναι ζώδιο της Γης ταιριάζει με τα άλλα δύο ζώδια που βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία, δηλαδή τον Αιγόκερω και τον Ταύρο. Τα κοινά τους στοιχεία, όπως η σοβαρότητα και το ότι είναι προσγειωμένα τα κάνει να ταιριάζουν.

Επίσης, ταιριάζει αρκετά και με τον Ιχθύ, ο οποίος είναι το αντικριστό ζώδιο του Παρθένου, γεγονός που τους κάνει να αλληλοσυμπληρώνονται.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρέξιμο: Ποιες είναι οι σωστές στάσεις του σώματος

Το τρέξιμο έχει καθιερωθεί σαν τη πιο βασική άσκηση προτού ξεκινήσουμε με τις υπόλοιπες ασκήσεις. Είναι περισσότερο άσκηση προθέρμανσης για να αρχίσουν οι μυς...

Λάθη που κάνουμε μετά το τρέξιμο

Το τρέξιμο είναι καθημερινή συνήθεια για τους περισσότερους από εμάς, αφού ένα πρωινό jogging μας αναζωογονεί, μας δίνει ενέργεια και μας βοηθάει να καθαρίσει...

Οι 6 πιο κοινές σεξουαλικές φαντασιώσεις

Η φαντασίωση στο σεξ είναι το κερασάκι στην τούρτα για τη μέγιστη απόλαυση. Σκοπός είναι να ικανοποιούνται και οι δύο και ν’απολαμβάνουν κάθε στιγμή...

Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2020: Έλαμψε η ελληνική ομορφιά

Ο 24ος διαγωνισμός ομορφιάς «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός 2020» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ της Τετάρτης (9/9) στο Ζάππειο. Ο διοργανωτής Γιώργος Κουτούλιας, τήρησε όλους  τουs...

Τζακ Ουντερβέγκερ: Ο serial killer που τα βιβλία του έγιναν best sellers

Θεωρείται ένας από τους πιο διαβόητους serial killers και η ζωή του έγινε ταινία με τον τίτλο «Jack». Μέσα στη φυλακή o Τζακ Ουντεβέργκερ ξεκίνησε...