Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 19 Αυγούστου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, θες να έρθουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου, αλλά αυτές δεν έρχονται μόνες τους. Πρέπει κι εσύ να βοηθήσεις προκειμένου η ζωή σου να μοιάζει διαφορετική. Η νέα Σελήνη στις 19/8 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και μπορεί να φέρει ένα απίστευτο νέο ξεκίνημα αυτήν την περίοδο.Δώσε λίγη παραπάνω σημασία στα οικονομικά σου, ειδικά σε αυτά που μοιράζεσαι με τρίτους, όπως συμβόλαια. Κάθε οικονομικό θέμα στο οποίο εμπλέκεσαι με άλλους θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Ταύρος

Ταύρε, η νέα Σελήνη στις 19/8 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια και μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα, για παράδειγμα μπορεί να σχεδιάζεις μια αλλαγή, μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Μια νέα σχέση ή συνεργασία, αλλά και ένα ταξίδι αυτή την περίοδο ή μια εμπειρία θα συμβάλλουν στο να αλλάξει λίγο ο τρόπος που σκέφτεσαι. Όλα αυτά τα ενδεχόμενα σε γεμίζουν ενέργεια.

Δίδυμος

Δίδυμε, μην ενθουσιάζεσαι με καθετί καινούριο γιατί έχεις την τάση να αφήνεις τα υπόλοιπα πράγματα που έχεις ξεκινήσει, στη μέση. Καλό είναι να ολοκληρώνεις κάτι, προτού καταπιαστείς με κάτι άλλο. Η νέα Σελήνη στις 19/8 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με τις νέες γνωριμίες, τη δικτύωση και την επικοινωνία. Μέχρι το τέλος του μήνα μπορείς να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και να νιώθεις ότι ανήκεις σε μια ομάδα.

Καρκίνος

Καρκίνε, αρχίζεις να έχεις κάποιες αμφιβολίες για το αν τα σχέδια που έχεις κάνεις για το μέλλον σου είναι αυτό που πραγματικά θες. Δεν είναι ποτέ αργά να αλλάξεις φιλοδοξίες και να ξεκινήσεις κάτι νέο. Η νέα Σελήνη στις 19/8 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και είναι μια ένδειξη ότι τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα μπορούν να έρθουν ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα και να γίνει ένα νέο ξεκίνημα.

Λέων

Λέων, η νέα Σελήνη στις 19/8 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι πολύ θετική, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να φέρει νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Έρχονται καλύτερες μέρες και ανανεώνεσαι και αυτό είναι κάτι που περίμενες όλο το καλοκαίρι. Μια νέα γνωριμία έχει έρθει για να δώσει άλλη πνοή στην καθημερινότητά σου. Έχεις κάτι να περιμένεις για μετά την δουλειά και έχεις ξανά ενέργεια, μετά από καιρό.

Παρθένος

Παρθένε, η νέα Σελήνη στις 19/8 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση, αλλά και τη δημιουργική μοναχικότητα και τα «κρυφά» πράγματα. Μέχρι το τέλος του μήνα ανανεώνεσαι και συνειδητοποιείς ότι έρχονται πολύ καλύτερες μέρες. Η επιθυμία σου να είναι τα πάντα τακτοποιημένα και σε κουτιά, κυριολεκτικά και μεταφορικά, σε κάνει να χάνεις τον αυθορμητισμό σου και να μην αφήνεις να υπάρχουν εκπλήξεις στη ζωή σου.

Ζυγός

Ζυγέ, το σώμα σου, σου στέλνει μηνύματα ότι μάλλον είναι ώρα να ρίξεις λίγο ρυθμούς. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Διάλεξε τι είναι πιο σημαντικό για εσένα και αφιερώσου σε αυτό. Η νέα Σελήνη στις 19/8 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου και είναι μια ένδειξη ότι η κοινωνική σου ζωή θα έχει ενδιαφέρον και ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορείς να κάνεις πολλές γνωριμίες και να νιώσεις περισσότερο συνδεδεμένος.

Σκορπιός

Σκορπιέ, αναζητάς μια αλλαγή, αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς αλλαγή θα ήθελες να είναι αυτή. Ένα διήμερο εκτός πόλης μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που χρειάζεσαι. Η σχέση σου έχει κάποια σκαμπανεβάσματα, τα οποία φαίνεται να μην σε πολυαπασχολούν. Καλό θα ήταν όμως, να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα στην ρίζα τους, πριν πάρουν μια τροπή, την οποία δεν μπορείς πια να ελέγξεις.

Τοξότης

Τοξότη, η νέα Σελήνη στις 19/8 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που αφορά τους στόχους, τα ταξίδια και τη διεύρυνση των οριζόντων σου. Είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος του μήνα να έχεις πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς και να αρχίσει μια περίοδος χαλάρωσης. Αυτές τις μέρες, αυτό που σε απασχολεί πιο πολύ είναι ο έρωτας. Αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις καινούργιες γνωριμίες, να φλερτάρεις και να βγεις ραντεβού στα νέα μαγαζιά της πόλης.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, το καλοκαίρι είναι μια εποχή που πρέπει να ρίχνουμε λίγο ρυθμούς και να απολαμβάνουμε τον ήλιο και την θάλασσα. Όλοι ξέρουν πόσα έχεις προσφέρει στην εργασία σου, μπορείς για λίγο να κάνεις πιο αργές κινήσεις. Κάτι βαθιά μέσα σου σε απασχολεί και σε αγχώνει, αλλά δεν έχεις εντοπίσει ακριβώς τι είναι αυτό. Μια συζήτηση με καλούς φίλους, μπορεί να το βγάλει στην επιφάνεια και να μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, κάθε τέλος σημαίνει και μια νέα αρχή. Μην αφήνεις τις δυσάρεστες καταστάσεις να σε παίρνουν από κάτω. Είναι στο χέρι σου να μετατρέψεις κάθε εμπειρία σε κάτι θετικό. Η νέα Σελήνη στις 19/8 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου και είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα σε μια σχέση ή συνεργασία. Ο συναισθηματικός τομέας ευνοείται ιδιαίτερα πάντως με αυτή τη Σελήνη.

Ιχθύς

Ιχθύ, στην προσωπική σου ζωή φαίνεται πως τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά. Ίσως είναι ώρα λοιπόν, να επικεντρωθείς στα επαγγελματικά σου και να μην αφήσεις άλλες ευκαιρίες να σε προσπεράσουν. Αν αισθάνεσαι ότι οι σκέψεις μέσα στο μυαλό σου είναι πολλές και δεν μπορείς να τις διαχειριστείς, μπορείς να δοκιμάσεις να τις καταγράψεις. Μια νέα σχέση σε γεμίζει ενέργεια και όρεξη για ζωή. Απολαμβάνεις τα πρώτα στάδιά της και ανυπομονείς κάθε φορά να δεις τον νέο άνθρωπο που έχει μπει στη ζωή σου.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ MENSNEWS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πως θα περιποιηθείς σωστά τις μασχάλες σου

Οι μασχάλες είναι από τα σημεία του σώματος που, όπως και όλα τ' άλλα θέλουν την περιποίησή τους. Πολλοί, αποφεύγουν να ασχοληθούν με αυτή...

Αλήθειες για τα χρήματα που θα κάνουν τη ζωή σου καλύτερη

Χρήμα, χρήμα, χρήμα. Μια λέξη που την ακούμε κάθε μέρα γύρω μας . Και όχι άδικα, αφού ζούμε για να το υπηρετούμε και όχι...

Οι μπάρες δεν είναι μόνο για τους «φουσκωτούς»

Όταν πάμε στο γυμναστήριο αυτό που συναντάμε είναι «παραφουσκωμένους» να σηκώνουν πολλά κιλά. Είναι η κατηγορία των ανθρώπων που στόχος είναι το «χτίσιμο» μυών...

Oι τέλειες ασκήσεις για την ενδυνάμωση της μέσης

Το σώμα μας χρειάζεται καθημερινή εκγύμναση για να είμαστε πάντα σε φόρμα, γραμμωμένοι και με τις σωστές αναλογίες. Δε μπορούμε για παράδειγμα, να έχουμε γυμνάσει...

GoPro HERO9 Black: Για εξωπραγματική ποιότητα θέασης 5Κ! (vid)

H GoPro έγινε συνώνυμο των φορητών action camera και η νέα HERO9 Black αποδεικνύει για μια ακόμα φορά το λόγο που συνέβη αυτό. Ελάχιστο βάρος,...